2
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

SLETEO U BEOGRAD: Evo kako je Tompson već shvatio da je došao u veliki klub!

Objavljeno: 01.09.15 u 15:26

Novo pojačanje Crvene zvezde Telekom, Rajan Tompson, stigao je u Beograd.

 

Već na prvom koraku, na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, shvatio da je došao u veliki klub:

–  Prvi utisci su zaista odlični. Malo sam umoran, put iz SAD je dugo trajao, ali sam istovremeno i jako uzbuđen. Taj osećaj dodatno je pojačalo ono što se dešavalo ovde na aerodromu. Nisam mogao da verujem da su me neki ljudi prepoznali i da su želeli da se slikaju sa mnom iako nisam odigrao ni jedan meč za Crvenu zvezdu. Sada sam zaista nestrpljiv da se što pre priključim ekipi i da postanem deo ove priče – rekao je Tompson po dolasku u Beograd.

Rajan Tompson će u sredu ujutro obaviti lekarske preglede u specijalističkoj ordinaciji Vita Maxima, a prvi trening obaviće sa novim saigračima u sredu uveče.

Amerikanac je prošlu sezonu igrao u šampionu Nemačke, Bambergu, gde je na 46 utakmica u šampionatu i Evrokupu prosečno beležio preko 12 poena uz po 2,2 skoka i asistencije po meču.

Košarkašku karijeru počeo je na Univerzitetu Rajder, u Evropi je igraoi za italijansku Brešu i dva belgijska kluba Okapi Alstar i Ostende sa kojim je osvojio i nacionalni kup i domaće prvenstvo.

Sa šampionom ABA i srpske lige potpisao je ugovor na jednu sezonu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter