6
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI PORAZ: I Rumuni bolji od Partizana, Vanja Marinković novi vođa tima

Objavljeno: 01.09.15 u 20:40

U trećem pripremnom meču pred početak nove sezone košarkaši Partizana su doživeli i drugi poraz pošto ih je posle Oldenburga (86:54) savladala i rumunska ekipa U Banka iz Kluža.

Rumuni su trijumfovali sa 74:72 (23:14, 20:19, 15:16, 23:16), ali daleko lakše nego što to konačan rezultat govori jer su na pet minuta pre kraja meča imali 12 poena viška.

U redovima srpskog vicešampiona najefikasniji bio je Vanja Marinković koji je postigao 23 poena, a odmah za njim po efikasnosti bio je Božo Đumić sa 14 poena, ali samo uz jedan skok.

Od igrača koji su ovog leta stigli ili su na probi u Partizanu Miloš Koprivica je sa 12 poena bio najbolji, Nikola Silađi je dodao osam, Dejan Petrov šest, a Vasilije Janjetović četiri poena. Milenko Tepić je ubacio pet poena uz četiri asistencije, Miloš Glišić tri, dok se Janis Kuzeloglu nije upisao u strelce.

Rumuni će još nekoliko dana ostati u Beogradu pošto imaju zakazane duele sa Crvenom zvezdom i FMP-om iz Železnika.

Znate li da je poslednji igrač koji je stigao na probu u Partizan u mlađim kategorijama bio član najvećeg rivala crno-belih?

0
0

6 Komentara

  1. Pazi kad će i ovi za godinu,dve da dominiraju Divu!Jedino je bitno da ostanemo Partizan pa i u prvoj b ligi!Sve moze da se kupi ali obraz nikada!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter