7
Košarka

FOTO: STARSPORT

LAKŠA SAOBRAĆAJKA: Vujošević sve podatke dao policiji i odvezao se…

Objavljeno: 30.08.15 u 19:51

Na sreću po KK Partizan i Grobare, trofejni trener crno-belih Duško Vujošević nije povređen u saobraćajnoj nesreći.

Udes se dogodio oko 18 časova kod tržnog centra Ušće. Kako prenose pojedini beogradski mediji, nezvanično se pretpostavlja da je Vujošević izazvao udes.

Policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj.

– Lakša saobraćajna nesreća je u pitanju. Ja sam dobro, sve je u redu. Sve potrebne podatke sam dao policiji – rekao je “Kuriru” Vujošević.

U prilog činjenici da je Vujošević dobro govori i podatak da se sam odvezao svojim autom, BMW X3 na kom je oštećen branik.

0
0

7 Komentara

  1. Ne vidi tramvaj, ali vidi faul preko celog terena hahahha sprdnja sa bednicima. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S . SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! !

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam pitanje za novinare. Zasto uporno pisete „saobracajna nesreca“ kada je pravilno „saobracajna nezgoda“, jer se nezgode desavaju svima, pa i u saobracaju, jer svi mi kad smo u sobracaju imamo jednake sanse da ucestvujemo u saobracajnoj nezgodi, a nesreca je kada se to samo tebi moze desiti, i kada si bas tezak baksuz, il ako te neko prokleo, pa si doziveo „NESRECU“. Procitajte komentar o ZOBS-u i videcete o cemu govorim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter