1
Košarka

FOTO: STARSPORT

SRBIJA U BANJALUCI: Kao kod kuće!

Objavljeno: 28.08.15 u 20:29

Košarkaška reprezentacija Srbije ‘generalnu probu’ pred odlazak na Eurobasket odigraće u Banjaluci, protiv selekcije Slovenije.

Po dolasku u republiku Srpsku i Banjaluku, članovi našeg tima osetili su toplu dobrodošlicu, domaćinsku.

– U Banjaluci smo kao kod kuće! Čim se rodila ideja da ovde odigramo poslednji pripremni meč, svi smo se trudili da to doteramo do kraja i zajedno sa Košarkaškim savezima Srbije i RS smo posao uspešno završili – rekao je Aleksandar Đorđević novinarima u Banjaluci i dodao:

– Znam šta nas čeka u dvorani ‘Borik’ i znam da smo ovde uvek dobrodošli, što smo uostalom ‘more’ puta iskusili. Nadam se da ćemo pred banjalučkom publikom prikazati dobru igru i da ćete nam doneti ‘vetar u leđa’ koji će nam pomoći da ostvarimo zacrtane ciljeve na Eurobasketu – istakao je Đorđević.

Selektor je poručio da će i u ovom susretu Srbija igrati takmičarski, kao i u dosadašnjem toku priprema u kom naša reprezentacija ima ‘sedam od sedam’.

– Ne postoje relaksirajuće utakmice. Sutra u Banjaluci ćemo igrati takmičarsku utakmicu, kao što smo radili tokom celih priprema. Ovi mečevi nisu prijateljski, već pripremni i izuzetno su takmičarski zahtevni. Svi su tokom priprema želeli da zabeleže pobede. Zato, nemojte sumnjati da ćemo izaći i igrati najbolju moguću košarku u ovom trenutku – rekao je Aleksandar Đorđević.

Meč sa Slovenijom igra se sutra uveče, a Eurobasket počinje 5. septembra, kada će Srbija igrati protiv Španije od 18 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter