6
AdmiralBet ABA Liga

STIGAO ‘PLEJ’: Bivši košarkaš Dalasa novi član Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.15 u 20:27

Posle Stefana Nastića, Sofoklisa Skorcijanidisa i Rajana Tompsona, Crvena zvezda je dovela novog stranca i to na poziciji plejmekera.

Danima se spekulisalo o tome da bi Gal Mekel mogao da postane novi član šampiona Srbije. Od večeras Izraelac je i zvanično novi košarkaš Crvene zvezde. Kako prenosi MocartSport Izraelac je sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao jednogodišnji ugovor.

Gal Mekel je prošle sezone nastupao za Nižnji Novgorod i u Evroligi je beležio 11,7 poena i 4,7 asistencija. U karijeri je igrao u NBA ligi, nastupajući za Dalas i Nju Orleans. Košarkom je počeo da se bavi u Makabiju iz Tel-Aviva.

(Izvor: YouTube/pro highlights)

0
0

6 Komentara

  1. Hvala doktore, da si nam živ i zdrav još sto godina, dok je tebe Srpska košarka nema šta da brine ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! !

    0
    0
    Odgovori
    • Goga – kad ga toliko voliš ljubni ga u **** i svi vi što podržavate – a mi imamo 850 miliona dinara razloga da ga gledamo iza rešetaka a verujem i svaki pošteni građanin Srbije i svaki pošteni navijač zvezde . Ničija nije gorela do zore pa verijemo da i njegova dogoreva i da je blizu kraj

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter