4
Košarka

FOTO: STARSPORT

PORUKA VUJOŠEVIĆA: Grobari, ne navijajte za Sašu ili mene, već za Partizan šta god da se desi!

Objavljeno: 23.08.15 u 10:51

‘Ne znam da li Danilović planira da odseče glavu velikom veziru i pošalje je sultanu’ – rekao je Vujošević pred ključne dane za KK Partizan.

Trener Partizana je u opširnom izveštaju za ‘Blic’ govorio o predstojećoj Skupštini KK Partizan, svom statusu u klubu, podršci navijača, a imao je i jasnu poruku za njih. Predsednik Partizana je najavio odlazak sa mesta prvog čoveka kluba, a ni Vujošević ne zna hoće li ostati na klupi crno-belih i naredne sezone.

– Iskreno da vam kažem, ne znam, to zavisi od skupštine, a sa njom može da se manipuliše. Ne znam ni po kojim kriterijumima je sastavljena i kakav je njen saziv. Ako se ona bude bavila sportskim i stručnim delom mog posla i rezultatima, ja se nadam da ću i dalje biti trener Partizana – rekao je Vujošević.

U prethodnom periodu mnogo se govorilo o sukobu predsednika Predraga Saše Danilovića i trenera Vujoševića, koji ima zanimljivo zapažanje cele te situacije.

– Politička hajka protiv mene motivisana je željom za sankcionisanjem zato što sam kritikovao pojedine poteze vlasti vezane za mešanje u sport. To sad pokušava da se upakuje i maskira u izmišljeni konflikt između mene i Danilovića kao razlog za tenzije u klubu Nemam pretenziju da budem predsednik kluba, niti da tu postavim svog čoveka. Da li on (Danilović) u svojoj glavi ima ideju kako je jedini način da dođe do para da odseče glavu velikom veziru i pošalje je sultanu, to ne znam. Možda bi neku mrvicu i dobili – rekao je Vujošević, a u nastavku dodao:

– Nekome je potrebno da postoji neki sukob, a Danilović je pre dvadesetak dana dao izjavu da ako idemo – idemo zajedno.

Vujošević je poslao i jasnu poruku navijačima pred odlučujuće dane u klubu.

– Šta god da bude, publika mora da ostane uz klub i zajedno i ne treba da se opredeljuje ni za mene ni za neke druge. Oni treba da su opredeljeni za Partizan i kritički raspoloženi prema svakome u Partizanu ko ne radi za njegovo dobro – poručio je Vujošević.

0
0

4 Komentara

  1. goxy nadaj se nema od toga ništa budite sretni što fiba ne uđe u vase miljenike i vidi šta vlast radi da je fifa ili uefa nebi se to tako radilo.ali nadaj se nadaj tako ste visoko leteli u vaterpolu pa gde ste sada?polako dok vam je vođa čoki na slobodi i vucko koji od poplava i dijaspore prosledio pare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter