5
AdmiralBet ABA Liga

PLEJ U MAGLI: Nema para za želju trenera Radonjića

Objavljeno: 22.08.15 u 21:10

Košarkaški klub Crvena zvezda u potrazi je za novim plejmekerom koji će zameniti suspendovanog Markusa Vilijamsa, ali je rešenje za sada u magli.

Spekulisalo se da bi ugovor sa crveno-belima mogao da potpiše prošlogodišnji organizator igre Klivlenda Entoni Džordan Prajs, ali od tog tansfera najvervatnije neće biti ništa. Amerikanac je otišao u domovinu gde će pokušati da se izbori za mesto u jednom od NBA timova (priča se da je završio posao sa Finiksom).

Druga želja trenera Dejana Radonjića bio je bivši plejmeker Žalgirisa Džastin Dentmon. Amerikanac jeste zainteresovan da uđe u pregovore sa srpskim šampionom, ali traži platu od neverovatnih 750 hiljada dolara godišnje. Te pare crveno-beli nemaju, te će rešenje na poziciji pleja morati da potraže na nekom drugom mestu. Vremena je malo, sezona počinje za samo mesec i po dana.

0
0

5 Komentara

  1. Jedan prelaz iz 2 u 1, začinjeno sa 5 ili 6+ i eto pleja. Ako se tako isplaćuju premije za pobede u FK, zašto da se isto tako ne dovode igrači u KK.

    0
    0
    Odgovori
  2. To su Brozova kopilad,a ne navijaci partizana,to sve pise onaj sa tompusom sto mu je najveci uspeh u karijeri veza sa Zmijancem.Jedno isto ostavljaju i truju na svakoj vesti Franjini botovi!

    0
    0
    Odgovori
  3. Daj bre ne zezajte,pa sipnuce Vucko iz drzavne kase koliko god zatreba.
    Realno ne mozes imati 5 igraca koji imaju ugovor od po milion eura,ali sta je to za ovu drzavu.Secnes malo plate i penzije i eto para za F8.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter