11
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN JE MOŽDA NAŠAO PLEJA: Da li je ovaj igrač po Vujoševićevom ukusu? (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.15 u 15:48

KK Partizan će prozivku izvršiti 17. avgusta, akako trenutno stvari stoje od novih lica pojaviće se centar Miloš Koprivica. Od prelaska Cvetkovića među crno-bele nema ništa, kao ni Gorana Huskića koji se i prošlog i ovog leta spominjao kao potencijalno pojačanje crno-belih.

On je pronašao angažman u drugoj španskoj ligi, u Ueskuu. Međutim, Partizan bi mogao od početka priprema na probu da dovede mladog i talentovanog pleja Andriju Stevanovića, saznaje Mocartsport.

Sevanović je pre dve sezone an insistiranje Mute Nikolića prebačen u prvi tim. Produkt je kragujevačke pkole,  igrao je i ABA ligu, a prošlu sezonu proveo je u Napretku iz Aleksinca. Prosečno je beležio 18 poena, uz četiri asistencije.

Bio je na najužem spisku kandidata za maldu košarkašku reprezentaciju koja je nadavno osvojila zlato u Linjanu (otpao je zbog povrede, tačnije, napustio pripreme). 

 Izvor: YouTube, bojansvitac

Da li bi, u ovakvoj situaciji, Stevanović bio rešenje za Partizan? Da li je po Duletovom ukusu?

0
0

11 Komentara

  1. Bravo Dule majstore. Ostaju Tepić, Murić, Milutinović, Andrić, Vanja, Đumić, Kuzeoglu a stigao je i Koprivica. Još da dođe ovaj momak na pleju i Dino Murić na poziciji 4 i to je to. Solidan tim za male pare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cigani zasto mislite o katancu, ispadanju pa vi dugujete i bogu i djavolu pa ne ispadate i nemate katanac i jos u dugovima stvarate jak tim pa sto nebi i mi se zaduzili i nevratimo nikome nista.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezdi nije tesko da ne ispadne iz prve lige kad moze da se zamrzne, Partizan je medju mnogim klubovima u nasoj ligi koji nikad nisu bili zamrznuti! Samo zene radjaju decu, a ona koja ispadnu iz kolevke pobrljave pa vide zvezde…

    0
    0
    Odgovori
  4. Još da glodari nađu davitelja, kao da je zemlju (rupu) propao. Plej za borbu od 7-10 mesta, biće čipavo. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter