0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ON JE VEĆ KRENUO U RAT: Ražnatović pružio dokaz da Marjanović ipak nije povređen! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.15 u 23:44

Današnja odluka San Antonio Sparsa da ne dozvoli nastup Bobija Marjanovića za nacionalni tim na Eurobasketu ‘uzburkala je duhove’ u srpskoj košarkaškoj javnosti, a igračev menadžer Miško Ražnatović najavio je rat zbog te odluke i već je krenuo u ‘ljuti boj’.

U toku dana već je na svom tviter profilu pisao o ovoj odluci San Antonija, najavio čak i rat za Bobija, a nešto kasnije je krenuo u realizaciju svoje ideje. On je okačio link sa nastupom Bobija Marjanovića na rođendanu njegove agencije BeoBasket u Areni 28. juna kada je visoki centar igrao bez ikakvih problema.

– Marjanović je 28. juna imao sjajan učinak na revijalnoj utakmici BeoBasket stars. Posle te utakmice tokom pet nedelja uopšte nije igrao košarku, niti je imao bilo kakvu fizičku aktivnost. I sada je odjednom ‘teško povređen’ i ne može da igra. Nema šanse! – napisao je Miško Ražnatović.

(youtube / Advokatist 22)

Hoće li biti usamljen u ovom ratu ili će se uključiti i druge košarkaške organizacije kako bi pokušali da ipak dobijemo najkorisnijeg igrača Evrolige u nacionalnom timu?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter