6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GOSPODAR DRUŠTVENIH MREŽA: Majk Cirbes na spektakularan način poželeo dobrodošlicu ‘Bejbi Šeku’ (FOTO)

Objavljeno: 03.08.15 u 13:41

Košarkaši Crvene zvezde dobili su ogromno pojačanje, pošto će od naredne sezone boje ovog kluba braniti jedan od najdominatnijih centara Evrope, Sofoklis Skorcijanidis.

Vest o dolasku popularnog „Bejbi Šeka“ sa oduševljenjem su prihvatili navijači Crvene zvezde, ali i sadašnji igrači tog tima.

Jedan od onih koji je u grupi oduševljenih jeste i centar crveno-belih, Majk Cirbes koji se oglasio povodom dolaska novog saigrača na svom nalogu na drušvenoj mreži Instagram.

– Evo 2,5 godine nakon što me je povredio, on će biti moj saigrač na centarskoj poziciji. Dobrodošao veliki brate! Ima da razbijamo ispod koša! – napisao je Cirbes i poželeo dobrodošlicu svom novom saigraču.

Inače, novi centar Crvene zvezde ima 208 centimetara i težak je čak 156 kilograma te nema sumnje da će njegovim rivalima biti izuzetno teško da ga zaustave… 

 

A photo posted by @maikzirbes33 on

 

0
0

6 Komentara

  1. Vas GRB nije bacen, stavljen je u „neciji“ dzep i kasnije ce biti odluceno sta s njim da se radi… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ти баш имаш неки проблем са собом! Окрени се према својима и брини своју бригу. Сад остај(те) збогом, јер ми идемо даље!

      0
      0
      Odgovori
  2. Sasvim normalan komentar Cirbesa, korektan, sportski… Koliko samo truda da se obezvrede Zvezdini igraci i Zvezda generalno sa ovim naslovima „gospodar drustvenih mreza“, „igrac koga publika zna preko instagrama“, „igrac koji je krijumcario kompjutere“, „igrac koji je poznat po sex skandalu“, itd… Cemu vise to?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter