6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PAO DOGOVOR: ‘Bejbi Šek’ ipak u Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 02.08.15 u 08:31

Kako stoje stvari, uprava košarkaškog kluba Crvena zvezda ipak je uspela u nameri da pronađe adekvatnu zamenu za svog bivšeg centra, Bobana Marjanovića.

Naime, prema informacijama lista Novosti,  čelnici crveno-belih se nalaze u završnoj fazi pregovora, ondnosno pred potpisom ugovora, sa grčkim internacionalcem koji je bio na meti još nekoliko evroligaških klubova Sofoklisom Skorcijanidisom.

Šef struke crveno-belih Dejan Radonjić najavio je u subotu da će posle odlazaka Čarlsa Dženkinsa u tabor ekipe Milana, ali i Markusa Vilijamsa koji je kao slobodan igrač napustio klub te Nikole Kalinića u  Fenerbahče biti još nekoliko kadrovskih promena.

Prva naredna mogla bi da označi i angažman Sofoklisa Skorcijanidisa korpulentnog reprezentativca Grčke koji nosi nadimak „Bejbi Šek“ ili „Big Sofo“.

Iako se za Sofoa interesuje još nekoliko klubova, kako se šuška, crveno-beli su ubedili ovog 208 centimetara viskog i 156 kilograma teškog centra da dođe u Beograd.

Eventualnim angažmanom Skorcijanidisa Crvena zvezda će dobiti nesumnjivo ogromno pojačanje na oba kraja parketa. Ovaj 30-godišnji momak je tokom prošle sezone prosečno beležio po 5,9 poena uz 2,3 skoka u dresu Makabija u Evroligi i nije preterano zadovoljan minutažom.

Potsetimo, tokom minule večeri saznalo se i da je bivši igrač Partizana na radaru Crvene zvezde.

0
0

6 Komentara

  1. Ista priča kao sa Vilijamsom, niko ga ne želi jel je imao operaciju a onda napravi čudo za kratko vreme i odmah neko priznanje od evrolige.
    Sofo je itekako dobar igrač ali verujem da će stručni štab morati da poradi na njegovoj kilaži da bi mogao veću minutažu da ima. Svakako dobra prča ako je istina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako vam treba informacija iz sveta košarke pitate novinara Djordja Matica i dobijete info pre svih! Bravo doktore

    0
    0
    Odgovori
  3. Nemojte pricati da je ovaj covjek cisti prosjek itd…
    Budite realni trenutne situacije u CZ,i ako imamo odlican budzet za nase prostore,jako je tesko angazovati dobrog igraca narocito centra.
    Trenutno nemamo bolji izbor,a po mom misljenju ovo je dobra zamena za Bobija,ljudi on ima 208 cm i 154 kg!!
    On je TERMINATOR POD KOSOM!
    Mislim da bi ga tesko neko mogao dobiti na snagu a ako pratite Makabi i EL znate da je u duel CZ-Macabi Vrlo dobrto cuvao Bobija,tako da bi mi bilo drago da ovaj momak dodje,jer kao sto vidite ekipa nam se RASIPA i nemamo mi jos pretjerano vremena do EL ima jos 70 dana i to treba pametno iskroistiti a ne u suplju pricu!
    Otiso nam Kalina,Djenka,Markus,Bobi,blago receno prva 5!
    Mislim da je Big Sofo dobro resenje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter