7
Košarka

IGRAČI ODLAZE, NIKO NE DOLAZI: Još jedan košarkaš Partizana napustio klub

Objavljeno: 31.07.15 u 21:30

U nikad težim trenucima u istoriji košarkaškog kluba Partizan, igrači napuštaju ‘brod koji tone’ kao na traci’.

U danu kada je potencijalno pojačanje skrenulo i potpisalo ugovor sa Mega Leksom, što je svakako novi udarac za klub, usledio je još jedan odlazak. Novi, šesti igrač koji je podigao ‘sidro’ i otišao iz Partizana je Nemanja Bezbradica koji je crno-bele boje branio u prethodne dve sezone.

Kako pišu ‘Novosti’, Bezbradica neće se pojaviti na prozivci Duška Vujoševića zakazanu za 17. avgust. Ugovor koji je igrač imao sa klubom sporazumno je raskinut, a razlog je taj pošto Partizan više ne računa na usluge krilnog centra.

Bezbradica je šesti košarkaš koji je ovog leta napustio klub posle Aleksandra Pavlovića (otišao u Panatinaikos), Milana Mačvana (Armani), Dragana Milosavljevića (Alba), Nikole Milutinova (Olimpijakos) i Borisa Daloa koji karijeru nastavlja u drugoj francuskoj ligi.

0
0

7 Komentara

  1. Postali smo smejurija od kluba.Pustaju igraca koji je imao potencijalNe mozes izbrusti igraca ako ti dve sezone sedi na klupi.Ni uprava ni DV mi nisu uopste jasni,sta planiraju.
    Dok se mi raspadamo oni letuju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter