33
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE VUJOŠEVIĆ: Milutinov moralno neodgovoran!

Objavljeno: 25.07.15 u 12:38

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević oglasio se povodom slučaja Nikole Milutinova i potvrdio da će njegov odlazak biti veliki udarac za klub.  

Predstavnici Nikole Milutinova zatražili su raskid ugovora sa crno-belima zbog neisplaćenih zarada, pa će visoki centar poput Davisa Bertansa i Đorđa Gagića otići bez obeštećenja.

– Koliko ja znam informacija o zahtevu Milutinova za raskidom ugovora je tačna. Ja u tim razgovorima sa njegovim menadžerom nisam učestvovao. Ali izgleda  da je menadžer prekršio određeni dogovor koji je postojao sa klubom. Naravno to ne amnestira Milutinova od određene moralne odgovornosti zbog nečinjenja. Ovo je veliki udarac za klub – rekao je Vujošević za Mozzartsport uz napomenu da više ne želi da komentariše ovaj slučaj.

Podsetimo, poslednji klub koji je pokazao ozbiljno interesovanje za Milutinova je grčki Olimpijakos.

0
0

33 Komentara

  1. citamo komentare o partizanu i lozimo se na vas!!!!!! Seo dan sedimo za kompom i cekamo neku novu vest o partizanu JER TAKO SE VOLI KK,FK,GAYK, CZVBGFCKM!!! AJMO BRE CIGANI DA CITAMO JOS VISE VESTI o malom partizanu i DA KOMENTARISEMO JOS ZESCE!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha, odveo ga je Čovic, haha grok grok, citam komentare i plačem, pa do juče je bio najbolji centar evrope a sada ga svi pljujete, glodari mali, pametan čovek pobegao od magičnog Dula, oće da igra za pare a ne za semenke i kikiriki, a kada bude explodirao vec na ovom prvenstvu ili u evro ligi svi vi ce te pričati kako je on partizanov igrač

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti si Majmun ,moralno odgovoran i uništi par.radi svoje koristi.
    Dečko igra za pare a ne za tvoje prazne priče….propala treneri demagogu marš iz Partizana,sve si rastero

    0
    0
    Odgovori
  4. А часови љубави !?!?!?!?!?! Хахахахаахаххахахахахх аооо ахаххахаахјахааххахаха

    0
    0
    Odgovori
  5. Svake godine dok ste dominirali imali ste podrsku drzave, vas Tadic..
    Sada kad vam je dosao kraj kao najvece p… KUKATE.
    Uvek ste bili najvece ruglo ove nase Srbije!!!!!
    P.S. molim te nauci da pises „je li“ nabedjeni i isfrustrirani klince.

    0
    0
    Odgovori
  6. Dule je izabrao prave reci ,da je Milutinov moralno neodgovoran. Halapljivost menadzera i mladog momka=glupost+neodgovornost.
    Ipak WE ARE PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Ivo Lola Ribar je sledeci klub za koga ce navijati ovi sto ih je sramota da napisu kako se zovu, sramota ih da kazu kako im se zove stadion nego uzimaju ime od brazilskog, sramota ih sto su cigani pa i to su promenili u jos gore ime, CEO ZIVOT SU NEKO DRUGI i sad kao treba polemisati sa takvima hahahaha.Mi smo Partizan, WHO THE FUCK ARE YOU?

    0
    0
    Odgovori
    • Ми бар имамо стадион ! А,где је ваш !? Мали попишанко кад причаш о Звезди устани попишанко јер говориш о највећем клубу југоисточне европе !

      0
      0
      Odgovori
    • ВИ АР ОНАЈ КЛУБ КАКО ГА ГОД ВИ ЗВАЛИ КПЈИ ЈЕ ЗАЧУЦАООО ПОСЛЕДЊИ ЕКСЕР У КОВЧЕК ЗЛА !!! ХАХАХАХАХААХАХАХХАХХА УНИИИИИИШТИЛИ СМО ВАС !!!!!

      0
      0
      Odgovori
  8. Rosonero

    Jeli tako gulanferu, ti prvo moras da se odlucis za koga ces navijati dogodine… A ovo drugo, kada je to Partizan imao vecu podrsku drzave od crvene zvezde, mozda bi konkretno mogao da mi navedes neku sezonu ?

    0
    0
    Odgovori
    • Ја ћу ти навести ! Сваку сезону од појаве Мирка Марјановића и спс па до данас ! Ако ти није нешто јасно попишанко ти онда изброји све титуле до 90-тих ! Држава вам више динар дати неће али пошто Дуло има систем и магију шта вас брига !

      0
      0
      Odgovori
      • Nole,pusti ga neka kaki i neka kmeci,mi smo gospoda cigani,sa malog kalemegdana i ljutice bognana,mi smo im doneli kosarku u kofu i dali im igrace da registruju da ne bude da nemaju klub.

        0
        0
        Odgovori
    • Uvek ste imali vecu podrsku i trudili su se svi da nas unistite da bi vi ostali jedini,sve se okrece i ne mozes da cinis zlo a da se nadas najboljem,a ti si zaboravio sta sve radite da nam sjebete sve sto je godinama pravljeno,nas su napravili studenti a vas hrvati i vojska,vi ste na praznom stadionu kao sampioni a mi na punom kada nam je najteze,uopstelom,gubim vreme sa tobom.

      0
      0
      Odgovori
  9. Nikad mi se nije sviđalo što si ga toliko forsirao, pa čoveče tri godine je trebalo da napraviš polu centra od njega, koštao je itebe i nas mnogo mnogo živaca i na kraju se pokaže ko 0/nula/ od čoveka.

    0
    0
    Odgovori
    • Stići će ga karma živi bili pa videli. Nba on videti neće sećate li se koste perovića e taj je sabonis za ovog.

      0
      0
      Odgovori
        • ovo je noje lično mišljenje panteru i za raliku od tebe nikada necu navijati za drugi.
          Samo jedan klub, samo jedan klub EVROPSKI ŠAMPION PARTIZAN BEOGRAD!

          0
          0
        • Kada padnes na zemlju kada poskocis, to niko ni ne primeti.. ali kada padnes dok letis tada svi primete i svi se tome raduju.. ali ono sto ne znaju je da onaj ko je leteo, letece opet.. a onaj koji je samo skocio, on nece, jer on ne zna da leti.

          0
          0
        • Ja sto sam doziveo u Bariju,ti neces nikad,nikad!!!I znam da te to najvise jede,i bolece zauvek!!!!

          0
          0
  10. Moralno ti je bilo kad si nam uzimao sve igrace i prisvajao ih „partizanovoj“skoli. Ostani i sledece godine molim te da te deremo svaki derbi i da ti objasnimo kako funkcionise svet kada nemas pomoc svih u drzavi protiv nas!!!!
    zvezda je tim sto voli se srcem svim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter