1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NI FENER, NI BARSA VEĆ… Kalinić na radaru bivšeg prvaka Evrope koji izdašno plaća

Objavljeno: 22.07.15 u 20:54

Utihnulo je interesovanje Fenerbahčea za Nikolu Kalinića, Barselona se nije oglašavala povodom informacije da se umešala u trku, a ova dva kluba su dobila novog konkurenta u trci za reprezentativcem Srbije.

Naime, za krilnog košarkaša srpskog šampiona kako saznaje HotSport zainteresovan je i moskovski CSKA koji je pri kraju formiranja tima, a Kalinić bi bio poslednji deo u toj slagalici.

– Kalinić je odličan igrač pred kojim je velika budućnost i sigurno je da je trenutno jedan od najboljih krilnih košarkaša u Evropi, objasnio je Miloš Teodosić koji bi dočekao svog reprezentativnog kolegu u Moskvi ukoliko do transfera dođe.

Podsećamo da se dosta spekulisalo oko toga koliko novca bi mogla da dobije Crvena zvezda kao obeštećenje, a spominjale su se cifre do pola pa sve do celog miliona evra, pošto Kalinić ima još dve godine ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Za razliku od Kalinića jedan od članova crveno-belog tima bi i naredne godine mogao da ostane na Malom Kalemegdanu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter