20
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠTA SE TO KUVA U PARTIZANU? Grobari ne daju Vujoševića, tviteraši pokrenuli akciju (FOTO)

Objavljeno: 18.07.15 u 21:32

Intervju koji je trener košarkaša Partizana Duško Vujošević dao za list Sport pokrenuo je razna nagađanja u vezi njegovog daljeg statusa u klubu.

Mnogi od navijača Partizana su u strahu da iskusnom stručnjaku neće biti ponuđen novi ugovor odnosno da će na klupi od sledeće sezone sedeti neko drugi pa su na Tviteru pokrenuli akciju pod „haš tagom“ #ZaDuleta.

Poggledajte neke od najzanimljivijih tvitova, a ukoliko imate nalog na ovoj društvenoj nmreži uključite se u polemiku i kažite svoje mišljenje zbog čega bi Vujošević trebalo da ostane na klupi crno-belih.

Podsetite se i ankete koju smo svojevremeno sproveli na našem portalu i dajte svoj glas opciji za koju mislite da je najrealnija.

Da li bi Vujošević trebalo da ostane na klupi Partizana?
Loading ... Loading ...
0
0

20 Komentara

  1. Mislim da je zasluzio neku funkciju u Partizanu ali za trenera vise nije! Po meni je,trenutno, najbolje RESENJE-DEJAN MILOJEVIC! Zna da „pravi“ ekipu, radi odlicno sa mladim igracima a najvaznije od svega, zna da napravi centra(razbijaca) a partizan je ekipa koja je oduvek stvarala vrhunske centre!

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijaci vi ste prodani.Na lizing su vas kupili.I za godinu,jednu,dve il’ tri ima Covic da vas otpusti.
    Zvezda ne postoji vise ne.Ti navijas sad za FMP.I dok Covicu ljubis d..e duso prodana
    Zvezda ti je sada pokojna.
    Novi Srpski car je vas novi gazda.On i njegova pudla limena.
    Ali kad prodje ova noc i u Srbiji svane dan,sampion ce opet biti Partizan

    0
    0
    Odgovori
  3. Dule treba da ostane u Partizanu dok klub postoji… Ako mene pitate ne treba razmisliti o smeni jer je za nas raspad kriv vucic… Ali nece ni on doveka… To vam ja garantujem… Svi za Cara Dusana.

    0
    0
    Odgovori
  4. Hor bečkih decaka je digao svoj glas za spas davitelja, ljubitelja umetnina. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S . SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
    • Ti neplaćeni!!! Ti si očigledno navijač kluba koji evo već četvrti put počinje novu istoriju, koji prodaje i kupuje grbove, navijače, mijenja imena vrlo često! Naravno da nismo isti i nikada biti nećemo. Uostalom ko ste bre vi?!

      0
      0
      Odgovori
      • Na vasoj vesti ti prozivas navijace drugog kluba hahaha ako drugi imaju drugacije misljenje od vaseg“maga“ onda su oni navijaci drugih klubova..ne zaboravi purgeru da ste 2 puta menjali grb u eri Ceptera i u eri Dodika,tad ste promenili i ime..zazo pssssz

        0
        0
        Odgovori
        • panteru ne pricaj nebuloze jer te boli to sto navijas za tudji klub to vam je i Covic sam rekao ko ste vi a Partizan nikad nije menjao ime u nastavku imena bilo je dodavano ime sponzora dok vi i sami ne znate kako se zovete

          0
          0
        • Purgeru,mi znamo ko smo i odakle smo. Nama je dovoljno sto znaju to i Fiba,Evroliga,Aba liga i ostali,a vi mozete lagati samo sebe i tesiti se..pozdtavio te Bibek i 32.Zagorska

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter