5
Košarka

FOTO: STARSPORT

MAGLOVITO U JULU: Vujošević pričao o timu za sledeću sezonu i koliko je novca potrebno za funkcionisanje

Objavljeno: 17.07.15 u 13:33

Navijači Partizana ne gledaju sa mnogo optimizma na sledeću košarkašku sezonu, svesni su da je klub ostao bez najiskusnijih i najboljih igrača i da će najverovatnije šansa biti pružena nekim mladim igračima.

Već sada je poznato da su klub napustili Pavlović, Milosavljević, Dalo i Mačvan, a verovatno će njihovim stopama i Nikola Milutinov. Na pitanje šta može da se očekuje od crno-belih kada su u pitanju dolasci trener Vujošević u izjavi za Sport je kazao:

– Ništa ne mogu da vam kažem jer trenutno ništa ne znam. Ni budžet, ni planove, ambicije, pričamo i čekam…

Usledilo je logično pitanje novinara da li ima kontakte sa predsednikom kluba Predragom Danilovićem. Odgovor je bio kratak i jasan:

– Naravno.

Trener koji je dugo alfa i omega u klubu iz Humske otkrio je koliko je novca potrebno klubu za narednu sezonu.

– Jedna je cifra da se pokriju dugovi, plus obezbede sredstva za funkcionisanje i plaćanje tima. Bez prvog, kada se ne igra neko evropsko takmičenje, ukupna suma nije veća od milion i po evra, kazao je Vujošević u opširnom intervjuu datom za list Sport.

0
0

5 Komentara

  1. Vi Dukljanina imate na mestu trenera to da znas dobro,a ovaj mozda nije Srbin al je Jugosloven ali Dukljanina vi drzite.I VOLI vam je gen.sponzor,vodje Dukljana Mila Djukanovica.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije on ni cg ni srb ni yug vec paroljub.. lepo je danas rekao..Partizan ce morati da pravi program da bi njega isplatili. Od 2010 do danas ,znaci to nije ispod mil. Neka mu neko da otkaz ako sme. Ako vas tuzi ide Bat ..i Katanac . KKP je postao taoc ovog coveka. Samo ne znam sta bi sa onim ,Neko je Lovrenj pa oprosti dug ,a neko Bertans pa tuzi.

      0
      0
      Odgovori
  2. Opet počinje kme….kme nemamo para,sve smo pokrali ,šta cemo sad.
    Danilović potrošio na davanje i ti Dukljanine za saličice,i sad pazi prevaranta nije dobio platu 2 god,
    Još će kad odee tužiti partizan,

    0
    0
    Odgovori
    • Još uvek kompleksi ne prestaju…i dalje čitate komentare i intervjue Duška Vujoševića i komentarišete poteze Danilovića pa i pored toga što nikad u svojoj istoriji niste i nećete imati igrača poput njega…

      0
      0
      Odgovori
      • Sigurno se salis .. jeste PD bio vrhunski igrac i sa te strane ima puno postovanje od svih zvezdasa ,ali karijeru kao sto je imao Pedja Stojekovic nema niko od partizanovaca.. Nba prsten ,2 x najbolji trojkas ,oll star mecevi ,povucen dres u sakramentu. Osim Divca naravno ,ali on nema prsten ,a igrao je malo i u Zvezdi 😉

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter