14
AdmiralBet ABA Liga

ŠOK IZ VEDRA NEBA: KK Crvena zvezda dobila zabranu registracije igrača (FOTO)

Objavljeno: 11.07.15 u 11:51

Stvari na zvezdanom nebu KK Crvena zvezda menjaju se, čini se, na dnevnoj bazi.

Klub je iza sebe ostavio jednu od najuspešnijih sezona u istoriji osvojivši triplu krunu pošto je podigao pehar namenjen pobedniku domaćeg Kupa, osvojio je domaći šampionat posle punih 17 godina, a prvi put u istoriji podigao je i trofej nemenjen pobedniku regionalne ABA lige.

Istorsji rezultati doživeli su kulminaciju u post-sezoni kada je objavljeno da je sa uspehom okončan Unapred pripremljen plan reorganizacije kluba.

Sa tim programom „oživeo“ je klub sa Malog Kalemegdana koji se nalazio u stečaju i klupske prostorije ponovo su mogle da budu – vraćene kući iz Železnika

Međutim, samo nekoliko dana nakon ove sjajne vesti za Delije, stiže šokantna ifnromacija pošto je Košarkaška arbitražni sud (BAT) odlučio da zabrani registraciju novih igrača Crvenoj zvezdi, prenosi Mozzartsport.

Kako se pretpostavlja, razlog za ovu izrečenu meru, koja je na snazi od 1. jula, jesu neizmirene obaveze crveno-belih prema igračima iz prošle sezone.

Kako će Nebojša Čović i njegov tim najbližih saradnika rešiti ovaj problem, preostaje da se vidi.

FOTO: Crop
FOTO: Crop
0
0

14 Komentara

  1. Pa lepo vam piše CZ Telekom ! Kakve veze ima to sa novooživljenom CZ ???
    CZ Telekom ,ne postoji više ,i što bi klub koji više ne postoji , registrovao igrače ! Svašta …..:))))))))))))

    0
    0
    Odgovori
  2. A koja od nekoliko zvezdi duguje novac??Sada ni meni ništa nije jasno?Ali, ako meni nije, ljudima iz BAT-a je sve jasno :=)

    0
    0
    Odgovori
  3. Srbe bas nigde ne vole i kad vredimo gledaju da nas se rano rese na sve nacine zabranama registrovanja igraca, zrebom…..

    0
    0
    Odgovori
    • Partizan nema tih problema,njegovi igrači su igrali za kikiriki i svi su isplaćeni na vreme…na kraju sezone još po džak kikirikija podeljen svima,da imaju za letovanje.

      0
      0
      Odgovori
  4. Znači ostaneš dužan igračima iz jednog kluba pa ti onda preneseš prava na drugi klub koji se ustvari nije ni takmičio a pri tome vratio dugove i zaradio…!?!?!?!?
    Čoviću brate aj’ nam izmuvaj neki bod za ovu našu nesretnu reprezentaciju u fudbalu vidiš da su ovi nesposobni ni gol ne znaju da daju a ne nešto drugo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter