5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Biću silno motivisan protiv Zvezde i Delija!

Objavljeno: 10.07.15 u 10:05

Reprezentativac Srbije i član Fenerbahčea Bogdan Bogdanović smatra da je njegov tim dobio tešku grupu u prvoj fazi Evrolige i ističe da je srećan što će po prvi put u karijeri igrati kao gost u Beogradu.

Bivši košarkaš Partizana je na ovaj način ocenio A grupu Evrolige u kojoj se nalaze njegov Fenerbahče, Real Madrid, Himki, Crvena zvezda, Bajern Minhen i Starzbur.

– Pa dobro, drago mi je da smo dobili tešku grupu… Bili smo u sličnoj situaciji i prošle sezone. Verujem i nadam se boljim rezultatima nego u prošloj takmičarskoj godini. Dakle, imamo Real koji je šampion Evrope i tu nas čeka prilika da im se osvetimo za Fajnal for, pa Himki koji svake godine ulaže milione, Zvezdu koja verovatno takođe juri bolje rezultate nego lani, znamo kakav je Bajern i, na kraju, Strazbur koji je verovatno najmanje zvučno ime, ali ne treba nikog otpisivati – rekao je Bogdanović za Sport.

Bogdana sigurno čeka pakleni doček Delija u Pioniru, ali kako kaže to će za njega biti motiv više da protiv Crvene zvezde pruži sjajnu partiju.

– Videćemo kakav će mi doček spremiti Delije. Drago mi je što ću ponovo igrati u Pioniru. Siguran sam da ću biti silno motivisan – zaključio je bek Fenerbahčea, Bogdan Bogdanović.

0
0

5 Komentara

  1. Samo se nadam da ceš biti pametan i ne navlači bes, ko tvoj bivši trener koji te je malo davio.
    Samo se seti ko te je otkrio kao igrača i postuje sve ljude oko sebe.
    Hvala bogu pa si nevreme pobegao od D.V.pa imaš priliku da postaneš pravi igrač.Sretno Bogdana i da budeš najbolji strelac E.p.
    Jedva cekamo da tebe ,Nedovića i Teodosića vidim zajedno.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa pošto si toliki poznavalac košarke,baš me interesuje ko je po tebi,lansirao Bogdana Bogdanovića u košarkaša kakav je trenutno,a nadam se da se neće tu zaustaviti…
      Da li je to onaj koji je od „polu rahitičnog“ Jana Veselog napravio to što jeste,od Žo Lovernja i Lea Vestermana totalnih nepoznanica u evropskoj i svetskoj košarci do dolaska kod njega i još mnogo drugih igrača koje je izbacila
      AKADEMIJA KOŠARKE KK PARTIZAN.
      Ako hoćeš da ti nabrajam dalje,nije problem ali su ovo tek neka imena iz skorije istorije…
      A o ovom pojmu-Akademija košarke je nedavno govorio Etore Mesina ako ti i to ime išta znači,a ako ne znači onda je glupo sa tobom polemisati na ovu temu.
      Da li se slažeš?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter