11
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BOMBA NA POMOLU: Zvezda nije mogla da izabere bolju zamenu za Bobija Marjanovića!

Objavljeno: 03.07.15 u 00:00

KK Crvena zvezda ovog leta će najverovatnije ostati bez Bobana Marjanovića, ali prema poslednjim informacijama umesto njega bi mogao da dođe jedan od najboljih centara Evrope u poslednjih nekoliko godina. 

Naime, kako je večeras preneo specijalizovani portal Sportando, na meti Crvene zvezde Telekom nalazi se iskusni grčki centar Sofoklis Skorcanitis koji je odlučio da napusti Makabi.

Prema ovom izvoru, popularni „Bejbi Šek“ odlučio je da napusti Makabi posle dve godine, a pored Zvezde za njega je zainteresovan i turski Galatasaraj.

Skorcanitis je u prošloj sezoni beležio 6.7 poena i 2.3 skoka u Evroligi.

Da li je ovo prava zamena za Bobija Marjanovića?

0
0

11 Komentara

  1. Odlican potez uprave! Ako imaju ( a imaju) neka kupuju. Drzava i mi poreski obaveznici cemo platiti. Uostalom, i kao dug od 16 miliona, koji je izbrisan. Ove godine je budjet 5 miliona. Za te pare smo prodali Slobu

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo niko nemoze da zameni Bobija jer tesko da ima igraca sa istim karakteristikama.Drugo,big Sofo je solidan igrac,uz pleja kao sto je Markus(u slucaju da ostane}moze da bude ubojit ali!?Njegova visina od 207 ne garantuje dvocifreni broj skokova kao Bobi sto je vrlo bitan segment i igri u oba pravca,njegova tezina uzrokuje da nemoze igrati vise od 15-20 min tako da je bolje da uZmemo centra od 215 tipa Kuzmica ili nekog drugog.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter