0
Košarka

FOTO: twitter.com/SLAMonline

PONOVNA SARADNJA: Dok Rivers kupio Pola Pirsa

Objavljeno: 02.07.15 u 08:29

Sadašnji vice generalni menadžer Los Anđeles Klipersa, kako navode izvori, izuzetno je zainteresovan da angažuje bivšeg saradnika Pola Pirsa koji je raskinuo saradnju sa Vašington Vizardsima i postao je slobodan igrač.

Iako Pol Pirs ima punih 37 godina, njegova produkcija u napadu nije bila smanjena prošle sezone. Iskusni košarkaš koji se preterano nije nikada oslanjao na svoje fizikalije ni brzinu, i dalje je zadržao mirnu ruku i siguran šut sa tri poena, što su kvaliteti koji, smatra Rivers, nedostaju Klipersima.

Upravo zbog toga, kako prenose izvori bliski dešavanjima u toj franšizi, šef struke LA Klipersa voleo bi u ovaj klub da dovede čoveka sa kojim je 2008. godine stigao do trofeja Larija O’Brajana.

Koliko poverenje trener Rivers ima u popularnu „Istinu“ najbolje se vidi iz činjenice da mu je ponudio trogodišnji ugovor „težak“ čak 10 miliona dolara, što nije praksa sa NBA veteranima kakav je Pol Pirs.

Tokom poslednjeg plej-ofa Pol Pirs je beležio po 14,6 poena uz 4,2 skoka za ekipu Vašingtona. On je u NBA ligu stigao još davne 1998. godine kao 10. pik Boston Seltiksa, nakon studija na univerzitetu Kanzas.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, NBA insajder Yahoo Sportsa, Pol Pirs je prihvatio ovu ponudu Klipersa i sa njima će potpisati ugovor.

(foto: paulpierce.net)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter