4
Košarka

FOTO: STARSPORT

DANIJEL(A) PEJDŽ(IĆ): Ponosna sam Srpkinja. Nosim zlato u Ameriku da ga svima pokažem!

Objavljeno: 30.06.15 u 12:57

U srpskim košarkaškim selekcijama nikada nije bilo stranaca. Selektor Aleksandar Đorđević je strogo protiv toga, ali u ženskom nacionalnom timu prvi put imamo Amerikanku, Danijel Pejdž. I dok su se mnogi pitali šta će nam ona, kako je EP odmicalo menaljala su se mišljenja, a videvši Danijel kako peva himnu, nacija je prekrstila u – Danijela Pejdžić.

Šta na to kaže Danijel:
Ja sam ponosna Srpkinja. Ne smeta mi što me tako zovu, naprotiv, veoma mi se sviđa. Bila mi je čast da predstavljam Srbiju na Evropskom prvenstvu. Odlično sam primljena u reprezentaciji i ja sam želela da im se zahvalim dobrim partijama na terenu. Presrećan sam što smo osvojili zlato, ponosna sam na tim. I jedva čekam Olimpijske igre. Kada se budem vratila kući u Ameriku odneću medalju i pokazivati je svima – rekla je za ‘Informer’ Pejdžova, koja će sasvim sigurno svima pričati i o dočeku na balkonu..

Od nje ste i sa balkona mogli da čujete: Volim te, Srbijo. I nisu to samo puke reči, himnu peva bez greške, obmotaal se našom zastavom, a videli ste kako se bori na terenu za dres Srbije i kako i sama inicira pevanje naše himne.

Danijel, ne treba ti ‘ić’ u prezimenu, mnogi ga imaju pa se prema našoj reprezentaciji ne odnose sa ovakvim poštovanjem!

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Svaka njoj casr,hvala joj na super igri,ali ja i dalje mislim da je cista glupost dovoditi amerikanku,pored mnogo dobrih nasih igracica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter