0
Košarka

FOTO: Twitter/KS Srbije

DA LI ĆE OVAKO BITI I NA BALKONU? Naše kraljice su spremne, znate li vi tekst i korake? (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.15 u 18:33

Nove šampionke Evrope, košarkašice Srbije, imaće večeras priliku da izađu na čuveni balkon i da sa nacijom proslave evropsko zlato i plasman na Olimpijske igre u Riju. Kako će se pevati himna već možemo da naslutimo, a da li ćemo biti u prilici da vidimo i njihov čuveni ples?

One su naše kraljice, ali stvarno. Znaju da igraju, ali i da pevaju, uživaju i plešu. Sjajna atmosfera, uz naporan i predan rad, ih je i dovela do ‘krova Starog kontinenta’.

A znaju i ovo: 

Izvor: YouTube, ALO.RS

Tako je bilo sinoć na terenu, nastavile su u hotelu…

Izvor: YouTube, kosarka srbija

Verovatno će biti teško da ovo igraju u ptvorenom autobusu, ali na balkonu je već druga priča… Inače, reč je o drugoplasiranoj evrovizijskoj pesmi Ukrajine iz 2007. godine, peva je Vera Serdučka, a zove se ‘Dansing Lasha tumbai’.

Devojke se uz ovu pesmu ludo zabavljaju, a mi možda uskoro saznamo i pozadinu cele ove priče. I da ne bude tako, važno je da ćemo ih gleadti u Riju, a da li košarkaški stručnjaci to predviđaju i muškoj reprezentaciji, i šta o predstojećem EP misli Obradović saznajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter