2
Košarka

FOTO: STARSPORT

36 SATI ODLUKE: Zvezdin stranac bi mogao da ostane crveno-beli

Objavljeno: 29.06.15 u 12:22

Uprkos očekivanjima da svi Zvezdini stranci izuzimajući Jaku Blažiča karijeru nastave u nekom drugom klubu nije nemoguće da već do srede saznamo ko bi od njih mogao da ostane u klubu koji je ove sezone osvojio čak tri trofeja.

Naime, kako je tokom gostovanja na SOS kanalu otkrio jedan od najpoznatijih menadžera Miško Ražnatović Zvezdin „bek-ap“ centar Maik Cirbes će najverovatnije ostati u timu Dejana Radonjića.

– Maik ima dogovor sa Zvezdom na godinu plus godinu s tim da mu je do 30. juna omogućeno da može da izađe iz tog ugovora, ali ne bi bilo iznenađenje ukoliko on ostane ovde jer mu se mnogo dopada život u Beogradu, rekao je nedavno Ražnatović.

S obzirom da je Boban Marjanović na izlaznim vratima odnosno gotovo sigurno odlazi ili u NBA ili u neki drugi evroligaški klub jasno je da bi ostanak nemačkog reprezentativca bio veoma značajan za crveno-bele.

Podsećamo da je postojalo interesovanje Bajerna za Maika Cirbesa koje je u međuvremenu utihnulo, a šta to znači saznaćemo vrlo brzo.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter