1
Košarka

STIGAO KUĆI, U BEOGRAD: Nije Srbin, ali je Partizanovac! (FOTO)

Objavljeno: 28.06.15 u 16:46

Svuda pođi, kući dođi… Francuska, Rusija, SAD, Ibica, Žofriju Lovernju dom je Beograd. Svoju ljubav prema Partizanu i Srbiji dokazuje iz dana u dan i ništa se po tom pitanju nije promenilo. Mišlljenje da bi vleo da živi u srpskoj prestonici i dalje stoji i ma kakvu karijeru imao i koliko novca u NBA zaradio…

Partizan i porodica oko crno-belih nemaju cenu. Centar Denver Nagetsa je nedavno bio u Beogardu, a i danas je sleteo, jer ga od 20.00 časova očekuje meč zvezdi Beobasketa. 

Foto: Twitter
Foto: Twitter

– Ovde se osećam kao kod kuće i jednostavno želim da svake godine dolazim. Video sam se nedavno sa bivšim saigračima Bogdanom Bogdanovićem, Nikolom Milutinovim, Petrom Aranitovićem, Mihajlom Andrićem, Borisom Daloom, Nemanom Bezbradicom. S njima se redovno čujem i ovako, ali sada smo imali priliku i da se malo vidimo – rekao je Žo za MocartSport nedavno.

Naravno da se video i sa Duškom Vujoševićem.
– Video sam se s njim nedavno. Ja tog čoveka mnogo volim. Obožavam ga! On je uvek bio tako dobar prema meni, on je možda i najvažniji čovek zaslužan za moj uspeh. Mnogo toga sam naučio od njega, o košarci i životu. S Duletom sam postao i bolji čovek, jer on nije samo trener, on je veliki čovek i pedagog. Naravno, nije uvek lako raditi s njim, ali na kraju dana uvek samo pomislim koliko je igrača pretvorio u vrhunske i to mi je dovoljno.

Nije ‘njegov brat+ Bogdan Bogdanović jedini koji je rekao da ne da se nada nego da zna da će se jednoga daan vratiti u Partizan. I Žo ima tu želju.
– Vratiću se sigurno, to je moje mišljenje i želja, ali ja sam jako mlad i nadam se da ću ove dve stvari uspeti da ostvarim jako brzo, a što se mene tiče voleo bih da se vratim već za pet-šest godina – rekao je Lovernj ne otkrivavši koje to dve želje treba da ostvari, ali Grobari se nadaju da će u tome uspeti što pre.

Čoveku je kuća tamo gde su mu prijatelji i gde je srećan i voljen. Žo to najbolje pokazuje…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter