0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NBA: Nikola Milutinov 26. pik, Radičević izabran kao 57., Luka Mitrović 60. pik

Objavljeno: 26.06.15 u 10:23

Tokom prošle noći održan je NBA draft. Od srpskih igrača najbolje je prošao Nikola Milutinov koga su izabrali San Antonio Sparsi.

Milutinova su kao 26. pika izabrali San Antonio Sparsi, a pošto je izabran u prvoj rundi, već naredne sezone bi mogao da se nađe u najjačoj ligi na svetu.

I to u ekipi legendarnog Tima Danakana, budućeg člana „Kuće slavnih“ i jednog od najboljih visokih igrača svih vremena, petostrukog šampiona i 15-ostrukog Ol-star igrač.

Međutim, male su šanse da će centar napustiti Partizan, što priznaju i američki mediji, koji su se već potrudili da nauče izgovor njegovog imena, pa su za sve koje interesuje spremili i uputstvo: knee-COLE-ah mill-ooh-TEE-noff.

Radičevića, koji trenutno nastupa za Sevilju, kao 57. pika izabrali su Denver Nagetsi, dok je poslednji pik na draftu bio kapiten Crvene zvezde Luka Mitorvić i prava na njegove usluge sada stoje u rukama Filadelfije 76ersa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter