6
AdmiralBet ABA Liga

ŠPANSKI MEDIJI: Nedović se vraća u Crvenu zvezdu?

Objavljeno: 23.06.15 u 22:08

Košarkaški klub Valensija ovog leta će renovirati tim za predstojeću sezonu, a jedan od igrača koji se smatra viškom je naš reprezentativac Nemanja Nedović.

Kako prenose španski mediji Valensija će sa bivšim članom Golden Stejta raskinuti ugovor i tako otvoriti mesto novom strancu. Kao zamena za Nemanju Nedovića slvoi kapiten Partizana Dragan Milosavljević.

Takođe, španski list Gigantes navodi da bi Nemanja Nedović mogao karijeru da nastavi u Crvenoj zvezdi i sledeće sezone ponovo nastupa u Evroligi.

0
0

6 Komentara

  1. Nedović je odličan igrač samo se malo plašim da nije rovit, pošto ga stalno prate povrede. Radonja bi od njega napravio zverinu. Mislim da je šut malo iskvario ali sve se da ispraviti. Veoma je skočan i eksplozivan što se meni svidja kod igrača na poziciji pleja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobrodošao u Spartu ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  3. Tuga… Od tolikog potencijala, ponovo na početak… U svakom slučaju dobrodošao…
    Kada su ga otpustili iz NBA mislio sam da će da kida u Evropi, ali jbg…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter