0
Košarka

ZBOGOM, NBA: Veliki Zvezdaš napušta najjaču ligu na svetu i vraća se u Evropu!

Objavljeno: 22.06.15 u 21:22

Reprezentativac Makedonije Pero Antić posle veoma uspešne sezone u najjačoj ligi na svetu, ipak bi mogao da napusti NBA, a kao njegova nova destinacija spominje se slovenska kolonija u Fenerbahčeu.

Pero Antić nedavno je boravio u Beogradu gde je pratio finale šampionata Srbije u košarci i prisustvovao proslavi Zvezdine titule posle 17 godina. Tada je na pitanje srpskih novinara da li bi se vratio u Crvenu zvezdu izbegao da odgovori potvrdno, ali nije ni negirao, što je pokrenulo špekulacije o njegovom povratku.

Povratka u Evropu će izgleda biti, ali kako stvari stoje, neće zaigrati u Beogradu, već u Istanbulu. Navodno je turski Fenerbahče i njegov trener Željko Obradović  veoma zainteresovanza njegove usluge, te bi gorostasni makedonac mogao da pojača balkansku koloniju u gradu na Bosforu.

Fenerbahče su već napustili Oguz Savaš i Emir Preldžić, a blizu odlaska je i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica. Pero Antić bi sasvim sigurno bio veliko pojačanje timu Željka Obradovića, koji ove sezone nije uspeo da se domogne nijednog trofeja.

Takođe, i Bobi Dikson, najbolji košarkaš novog šampiona Karšijake, je gotovo pred potpisom sa istanbulskim timom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter