0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZATO JE ĐENKA PRORADIO KADA JE BILO NAJPOTREBNIJE: Prozivke Grobara shvatio lično! (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.15 u 23:36

I za Crvenu zvezdu i za Dženkinsa sezona je završena idealno, osvajanjem tri trofeja i prekidom dominacije Partizana. Međutim, za Đenku je ovo bila teška sezona, dugo nije pružao partije koje se od njerga očekuju, a onda eksplodirao kada je bilo najvažnije. 

I kada nije išlo, ceo tim je bio uz njega. Možda i najviše od svih markus Vilijams i trener Dejan Radonjić.  Kako je raditi sa Dejanom Radonjićem?

– Niko od mene nije zahtevao toliko koliko on. Trebalo mi je mnogo vremena da se naviknem na to, gotovo cela prva sezona, a onda je veza između nas počela da raste. Pokazao je da mi veruje i zahvalan sam mu na tome. Čak i kada sam igrao veoma loše, stavljao me je na parket, igrao sam završnice protiv Olimpijakosa, u meču sa Panatinaikosom sam dao samo dva poena, a Radonjić je jedan od poslednjih napada crtao za mene… Sve to mi je mnogo značilo, pogotovo jer sam znao koliko poverenje ima u mene i da će me staviti na teren kada je najteže – priča Đenka za Novosti.

Mečevi sa Partizanom su uvek posebna priča.

– Prvi mečevi su bili zanimljivi, ne kažem da ostali nisu, ali na početku sezone smo se tek „upoznavali“. Posle toga smo ih stalno viđali, što posle treninga, što na utakmicama i bilo je mnogo derbija. Igrati pred našim navijačima je nešto prelepo i zaista sjajno, ali moram da priznam da mi je bilo lepo i da igram pred njihovim. Kažem to, jer sam prošle godine kada su osvojili titulu, mogao da čujem koliko se raduju, koliko nas podsećaju kako će još da nas pobeđuju i onda sam ove godine sve to shvatio lično. Sva njihova prozivanja su mi bila motiv više da se pokažem.

Izvor: YouTube, TheAleksandar 1989’s channel

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter