14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NESPORTSKI: Dženkins preterao u slavlju i vređao Mačvana! (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.15 u 16:35

Crvena zvezda je posle 17 godina ponovo šampion države. U četvrtak uveče, duboku noć na Kalemegdanu se slavilo. Sve je proteklo u najboljem redu, ali je malu senku na veliku feštu bacio bek crveno-belih Čarls Dženkins. Amerikanac je u zanosu slavlja sa terase upravne zgrade počeo pesmu koju su odmah prihvatile Delije, a u kojoj se vređa jedan od najboljih košarkaša Partizana Milan Mačvan. Nesportski potez vrhunskog sportiste…

(Izvor: YouTube/Thierry Henry)

Čarls Dženkins je danas najavio i mogući odlazak iz Crvene zvezde posle dve uspešne sezone u Beogradu.

0
0

14 Komentara

  1. Mi i kad vredjamo, vredjamo sa stilom. Kome jos ovo nije interesantno i simpaticno?! 🙂 Djenka na tecnom srpskom peva navijacku pesmu. 😀 Nismo kao neki trenerski „autoriteti“, koji teraju igrace (citaj Milosavljevic – korektan momak) da nose majice sa uvredljivim porukama, a ostavljaju prostor da se posle ograde i da kazu: „Ma nije to bilo Vama upuceno…“. E to se zove KUKAVICLUK! Em ne sme jasno i glasno da posalje poruku i kaze kome je namenjena, em tera igrace da nose kojekakve gluposti na majicama na konferenciji za stampu. ZVEZDA SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da smo normalno okruzenje, Kalinic ne bi video reprezentaciju zbog ovog sufliranja ovom crncu sta da peva, iako realno zasluzuje to mesto igrom…

    Sramota, kakva legenda, takvi i igraci…

    0
    0
    Odgovori
  3. Koje ste vi patriote pi..e ciganske. Je.o vas Covic u du.e smrdljivo prljavo. Dzenkinsu sve najgore zelim kao i Kalinicu koji ga je nahovorio na to. Sramota za srpski narod da vam crncuga to kaze! Mrs svi na kosovo pa se derite mamu vam u pi.ku je.em!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ništa pametnije nisam ni očekivao od njega, po meni je veći problem sto mu Kalinic suflira, a možda će sa tim macvanom deliti sobu na pripremama… Ali još nešto, zvezda i dalje nije osvojila trofej, nego je titulu uzeo fmp koji se trenutno zove crvena zvezda beograd, a titula je zasluženo osvojena, to kažem kao grobar

    0
    0
    Odgovori
    • Звезда се одмрзава сл год и сви трофеји иду у витрине једне једине ккцз, 90% тужних гробарских мозгова то не може (не жели) да схвати..

      0
      0
      Odgovori
  5. Hahahaha to Djenka kralju ! Je.i glodare, je.i glodare. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  6. Kad lepotan kaze Macvanu da vrati konju glavu.
    Markus je za ovog covek i po.A ova klincurija koja ovo peva ma sve model do modela.Oj Srbijo medju sljivama kad crnac navodi Srbe da vrecaju Srbe.NULA SMO!

    0
    0
    Odgovori
  7. Ok .. mozda nije sportski ali je i simpa 🙂 … Izuzetno gotivim simpaticne crnce iliti crnkinje u nasoj zemlji pogotovo kada pricaju nas jezik na jedan vrlo simpatican nacin !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter