0
Košarka

FOTO: STARSPORT

POTRAŽIO UTEHU: Gde je Bogdan Bogdanović bio dok je Partizan gubio titulu? (FOTO)

Objavljeno: 19.06.15 u 16:05

Ljubimac navijača Partizana, Bogdan Bogdanović, bio je u Pioniru tokom druge utakmice finala plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde kada je svojim prisustvom razgalio prisutne navijače u Pioniru. Ipak, tokom trećeg duela, Bogdan je bio daleko od kuće…

Kao da je predosetio da se crno-belima ne piše dobro ni u trećem duelu, te da će izgubiti titulu koju su ljubomorno čuvali 13 godina, Bogdanović se otisnuo preko bare, u Finiks.

Tamo je u društvu svog, verovatno, budućeg trenera Džefa Hornačeka i pomoćnika generalnog menadžera Feniksa Peta Konolija pratio utakmicu bejzbola u kojoj su se sastali Arizona i Los Anđeles.

Podsećamo, Feniks je na prošlogodišnjem draftu izabrao Bogdana kao 27. pika, nakon čega je srpski reprezentativac otišao u Fenerbahče, odakle će najverovatnije sledeće godine otići u Sanse i najjaču ligu na svetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter