2
Košarka

FOTO: STARSPORT

ODLAZI I ‘CIRBIĆ’: Nemački Srbin se vraća u otadžbinu

Objavljeno: 17.06.15 u 13:35

Crvena zvezda bi ovog leta mogla da ostane bez oba centra pošto se prema pojedinim izvorima na izlaznim vratima pored Bobana Marjanovića nalazi i Maik Cirbes.

Dejvid Pik, novinar koji se često oglašava na društvenim sa manje ili više pouzdanim informacijama iz sveta košarke tvrdi da je Nemac već postigao dogovor sa minhenskim Bajernom i da će po završetku sezone potpisati dvogodišnji ugovor sa Bavarcima.

Stameni cnntar je prošlog leta sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na godinu plus godinu odnosno postoji opcija za nastavak saradnje ukoliko obe strane to budu želele.

Ostaje pitanje da li u Crvenoj zvezdi žele i imaju dovoljno novca da zadrže nemačkog reprezentativca, ali u slučaju da on ode neće biti jednostavno zakrpiti „kratere“ u reketu koji bi nastali njegovim i odlaskom Bobija Marjanovića.

Pogledajte kako je nemački košarkaš na društvenim mrežama posrbio sebe i saigrača Čarlsa Dženkinsa.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo su prazne price! On je nas najbolji igrac uz Dzenkinsa i Wilija, treba nam itekako…Ne mogu pare sve da kupe, odakle Bajern bukvalno nepoznat u kosarci moze imati vise novca od jedne kosarkaske sile kao sto je CZ? Mozda i ima vise novca, ali nema velicinu.. ako slucajno ode to bi bilo s „konja“ na „magarca“…

    0
    0
    Odgovori
  2. „ODLAZI I ‘CIRBIĆ'“, a zatim „bi mogao da napusti“. Da li je iko od vas sa portala zavrsio novinarstvo? Ili ste svi novopeceni „news publisher“-i, sto svaka polupismena njuska moze da radi, „prepisivajuci“ vesti sa drugih portala koje zatim treba prepakovati u „bombasticne“ naslove. Tuga, bre.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter