0
Košarka

FOTO: HOTSPORT.RS

IZ KLS U NBA: Kešelj ide preko ‘bare’

Objavljeno: 17.06.15 u 13:19

Posle sezone provedene u Mega Leksu Marko Kešelj bi ponovo mogao da se otisne u inostranstvo i to ni manje ni više nego u NBA ligu pošto je dobio poziv Portland Trejlblejzersa da u Letnjoj ligi nastupa za ovaj klub.

Ovu vest je na društvenim mrežama podelio njegov menadžer Miško Ražnatovič, a na povremenom reprezentativcu Srbije je sada da se dokaže i pokaže da je tu priliku zaslužio.

Bivši košarkaš Crvene zvezde je po odlasku sa Malog Kalemegdana nastupao za atinski Olimpijakos, špnasku Valensiju i francuske ekipe Le Man i Asvel, a pre nego što je obukao dres beogradskog kluba igrao je još i za Đironu i Keln.

Za Olimpijakosom je osvojio Evroligu i domaćie prvenstvo i kup, a sa Đironom FIBA Evrokup. Sa reprezentacijom Srbije 2010. godine na Svetskom prvenstvu u Turskoj osvojio četvrto mesto, a u mlađim selekcijama je uspeo da dođe do tri zlatne medlaje, na Univerzijadi (2009. godine), Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina (2008. godine) i Svetskom za košarkaše do 19 godina (2007. godine).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter