1
Košarka

VATRENE DELIJE: Bivši igrači FK i KK Crvena zvezda bodrili klub u ‘večitom derbiju’ (FOTO)

Objavljeno: 13.06.15 u 11:01

Kao što je poznato, veliki broj igrača koji su prodefilovali kroz crveno ili crno-beli dres, ujedno su i zadojeni bojama „večitih rivala“.

Poslovno košarkaši, privatno navijači, u najkraćem ta situacija i pojava u srpskom sportu bi se tako mogla najlakše opisati.

Bivši štoper Crvene zvezde Vujadin Savić eksponira se po drušvenim mrežama uredno kačeći navijačke klipove, a neretko je i sam učesnik u kreiranju istih, da li kroz snimanje kamerom ili kroz gromoglasnu podršku sa Zvezdinim 12. igračom, „Severom„…

Sinoć je košarkaška sekcija crveno-belih igrala „večiti derbi“ u kojem je upisala prvu pobedu u finalnoj seriji domaće lige pobedivši Partizan rezultatom 78:64, a osim „pravih“ navijača, crveno-bele su bodrili i – bivši igrači.

Naime, nekadašnji bek KK Crvena zvezda, Vuk Radivojević, slikao se u društvu sa pomenutim Vujadinom Savićem, Nikolom Mijailovićem i bivšim igračima FK Crvena zvezada

 

A photo posted by ‘savicvujadin’ (@savicvujadin) on

(Instagram: instagram.com/savicvujadin)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter