25
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Sudije pomažu Zvezdi! RADONJIĆ: Hteli da povrede Vilijamsa!

Objavljeno: 12.06.15 u 23:54

„Večiti derbi“ u finalu plej-ofa KLS lige očekivano je podigao puno prašine po poslednjem sudijskom zvižduku, trener Partizana Duško Vujošević je opleo po sudijama, dok je Dejan Radonjić „optužio“ Partizan da su pokušali da povrede Markusa Vilijamsa.

Strateg crno-belih je prvo pohvalio košarkaše Crvene zvezde:

– Zvezda ima dobar tim, momci dobro treniraju, spremni su. Imali su mnogo odličnih igara i rezultata ove sezone. Problem im je bila povreda Marjanovića što nismo iskoristili, a pogoto je Cirbes odigrao jako dobro i kvalitetno – rekao je Vujošević, a potom se okrenuo sudijama i suđenju:

– Skandalozna i nepotrebna pomoć sudija ovakvoj Zvezdi. Ovo što se zove agresivnošću, to nema veze sa tim, to je prljava odbrana počevši od tuče plejmejkera gde se eventualno svira treći faul. Prosto je neverovatno, da onakva čupanja kod blokada prolaze bez faula. Ako su nekome potrebna ovakva prvenstva i trofeji, evo im!

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sa druge strane Dejan Radonjić je pohvalio igru svog tima, ali je i „optužio“ crno-bele:

– Igrali su grubo, pokušali su da povrede Markusa Vilijamsa – rekao je Radonjić, a onda se okrenuo košarci i toku utakmice:

Počeo je kraj sezone, naravno da smo se spremali da posle ogromne potrošnje odigramo na način kojim smo pravili odlične rezultat ove sezone. Od prvog momenta krenuli smo da gradimo rezultat, Partizan je bio dobar, Mačvan je bio odličan, pogađao je iz svih pozicija. Kada smo počeli da preuzimamo stvari u svoje ruke, igrali smo kako treba od starta drugog poluvremena i uspeli smo da slavimo protvi odličnog partizana. Gradili smo rezultat poen po poen, iz dobre odbrane došli do pobede i ušli u seriju sa 1-0. I te kako dobro znamo da nije kraj i imamo iskustva od prošle sezone, moramo odmah da zaboravimo ovaj meč, čeka nas težak duel u ponedeljak. Partizan će sigurno biti opet dobar i pokušati da iskoristi kvalitete pred svojim navijačima da dođe do izjednačenja, a mi idemo sa jasnom idejom kako da dođemo do još jednog trijumfa.

Pročitajte kako je Crvena zvezda savladala Partizan, a pogledajte i kako je to izgledalo kroz objektiv naših fotoreportera.

0
0

25 Komentara

  1. Док траје влат, толико и Гурбети, тако одувек, док су биле комуњаре, направили и стадион, освајали све живо, сад вођа постао врх државе, сад се гузе мало вамо тамо, ал опет слабашно, све у свему чим крену нови избори идући пут хемијске у шаке, и лепо размислите дал ћете да опет гласате за издајице Србског рода, или за Србске родољубе и националисте, јер енормно превелике су разлике у странкама, а идући пут ви видите 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Није лош овај Радоњић, додуше гребе зубићима, ал полако научиће човек временом, нико се научен није родио, зар не?

    0
    0
    Odgovori
  3. JOS MALO,DOK IM JE OVA VLAST NA CELU,MOGU DA SE HVALISU….A POSLE SE PONOVO VRACA CRNO BELA ERA KOSARKE…..U VATERPOLU SU VEC PRSLI…CEDA SMRK NE DA VISE LOVE,PA NEMA NI REZULTATAAA….E TAKO ZVEZDICA IDE U ZABORAV POLAKO ALI SIGURNO

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa da su hteli da ga povrede valjda bi to i uradili!!O cemu ovaj prica!!Cinjenice su da su u dosadašnjim medjusobnim utakmicama teze povredjeni Muric na 3 uzastopne utakmice namerni faulovi u predelu povredjenog ramena što je prouzrokovalo završetak sezone za vrlo bitnog igraca.povredjena roznjaca Milutinova povrede Pavlovica.i Macvana.Teško da je u svim ovim slucajevima u pitanju slucajnost!!Tako da je zvezda i njen trener poslednji koji mogu da pricaju o fer pleju i namernom povredjivanju igraca!!

    0
    0
    Odgovori
    • Jedno su sportske povrede(Milutinova i Macvana u ovoj niko nije udario sami su nezgodno zgazili), a drugo su nesportski nasrtaji Pavlovica na Lazica, udarci pesnicom o glavu Djenke, Muric Djenku laktom. Sa druge strane u derbijima nekorektno je samo Blazic udario Milutinova. (a Pavlovica i Macvana je povredio Dulo)

      0
      0
      Odgovori
    • Svera..pa to je vrlo jasno..pa to kalirani mag bankrot institucije stalno radi..to je ono kada te pitaju da das komentar o meču.
      A kalirani priča samo o Zvezdi..

      0
      0
      Odgovori
      • Ni ja ne razzumem ovo „svera“, na osnovu ovih objasnjenja zakljucio bih da navijaci CZBGFMPDIVATELEKOM pricaju o SFERI, ali dobro, ne zameramo, nisu svi bili u mogucnosti da pohadjaju nastavu.

        0
        0
        Odgovori
  5. Ljudski je grešiti,ali ovako lupanje nisam cuo odavno.
    Jel moze ovom bolesniku strah od Zvezde istrajati iz glave.
    Radonjiću ne uteruju toliko boli ga

    0
    0
    Odgovori
  6. Ja stvarno ne mogu da verujem da je kk mali partizan angazovao botove da pisu svakakve gluposti posle utakmice. pa neverovatno je sta su sve radili nazovi kosarkasi partizana na pocetku utakmice. koliko je laktova i prljavih udaraca bilo koji nisu sankcionisani i mislili su da ce tako da uplas e kosarkase zvezde. kada su im uzvratili istom merom poocelo kukanje. pa kako neko sme da pogleda mrko nazovi kosasrkase kada im je dukljanski akademik trener i obecao im je da niko nesme da ih dira. smesno. vi ne igrate kosarku. vi igrate ragbi nesrecnici jedni. pokrite se usima. dosta je bilo otimacine. nema vise . kraj

    0
    0
    Odgovori
  7. Полако партизани, полако… Свима је већ одавно познато да ваш вођа не уме спортски да поднесе пораз.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ја сам мислио да су само Вујошевић и Павловић за Лазу али сад видим да је то масовна појава, епидемија.

    0
    0
    Odgovori
  9. To sto vi radite svesno ne znaci da mi radimo musavi radonjicu.Vidi se da coki bolesnik govori iz tebe.Neka povredicemo vas i to cemo vas osakatiti za sve ono sto vam belosevic tolerise

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter