2
Košarka

HRABROST ILI LUDOST? Zvezdino dete karijeru nastavlja u Prištini

Objavljeno: 12.06.15 u 15:39

Nije retkost da naši sportisti, pre svega fudbaleri nastupaju za klubove iz Albanije, ali do sada nismo imali priliku da vidimo nikoga od naših u dresu timova sa takozvanog Kosova.

Prvi je nogu povukao nekadašnji košarkaš Crvene zvezde (igrao od 2002. do 2005. za crveno-bele) i reprezentativac Bosne i Hercegovine Aleksej Nešović koji je prema saznanjima Sportanda potpisao jednogodišnji ugovor sa prištinskim Sigalom, aktuelnim prvakom Balkanske lige.

Nešović je prethodnu sezonu proveo u redovima makedonskog Kožuva odnosno već je igrao u Balkanskoj ligi, u kojoj se pored timova iz Makedonije, Crne Gore, Bugarske, takmiče i dva tima iz južne srpske pokrajine – Sigal i Peć.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nešović je tokom karijere pored Crvene zevdze i Kožuva igrao za brojne evropske klubove među kojima su Ludvigsburg, Zagreb, Fuenlabrada, Olimpija Patra, Prokom, Olimpija, Budućnost, Larnaka…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter