0
Košarka

FOTO: anadoluefessk.org

KRSTIĆ ‘POLUDEO’: Sudije ukrale pobedu Efesu u finalu plej-ofa, Srbin hteo da ih ‘stavi u top’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.15 u 22:25

Košarkaši Anadolu Efesa poraženi su u Istanbulu od Karišijake u drugom meču finala plej-ofa rezultatom 86:85, a moglo je da bude i drugačije da sudije nisu umešale prste.

Naime, na nepune tri sekunde pre kraja arbitri su najpre dosudili prekršaj Nenadu Krstiću nad Palsiosom pri rezultatu 85:85. Igrač tima iz Izmira je pogodio jedno slobodno bacanje, što je značilo da je timu Dušana Ivkovića bio neophodan koš.

Posle tajm-auta lopta je išla na najiskusnijeg, na Krstića, koji je šutirao iz okreta i veoma teške pozicije. Nije pogodio, ali je prema njegovom mišljenju bio fauliran što se videlo i na snimku, ali se pištaljka nije čula pa je moglo da počne slavlje gostiju.

Koliko su odluke arbitara bile sumnjive govori i to da je Krstić potpuno pobesneo po okončanju meča i hteo je da se razračuna sa sudijama zbog čega ga nema sumnje očekuje žestoka kazna.


(Izvor: Youtube/Basketbolum)

Rezultat u seriji trenutno je 1:1, a naredna dva meča se igraju u Izmiru.

Pogledajte i fenomenalno zakucavanje Vladimira Lučića u duelu sa Realom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter