2
Košarka

FOTO: kss.rs

ITALIJANI BAŠ NE ODUSTAJU: Armani opet želi Đorđevića! Da li će odgovor biti isti?

Objavljeno: 11.06.15 u 17:28

Jagma za našim selektorom ne prestaje… Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević mogao bi od naredne sezone da preuzme klupu Armanija, tako bar piše italijanski list ‘Gazeta Delo Sport’.

Armani je uprkos najvećem budžetu u Seriji A eliminisan u polufinalu italijanskog prvenstva od Sasarija, zbog čega bi trener Luka Banki mogao dobiti otkaz.

Uprava kluba pravog čoveka za naslednika i spasioca vidi u proslavljenom srpskom košarkašu, koji je trenersku karijeru započeo baš u Milanu.

Đorđević je nedavno odbijao ponude Real Madrida i Olimpijakosa, s obrazloženjem da želi da se posveti obavezama sa nacionalnim timom, ali uprkos tome želi ga još jedan italijanski klub – Vareze.  

Tokom trenerske karijere ‘Sale nacionale’ je vodio Beneton, a reprezentaciju Srbije preuzeo je u decembru 2013. godine i prevodio je do finala Mundobasketa u Španiji i srebrne medalje.

Da li će se i sada Đorđević ljubazno zahvaliti na ponudi?

0
0

2 Komentara

  1. Posle debakla koji nas ocekuje,bice oteran sa klupe nase reprezentacije.Covek ima samo srecu i nista vise.Smesan trener.

    0
    0
    Odgovori
    • A “ ja znam “ da si ti smesan, najverovatnije nisi ni potrcao u zivotu, a kamoli se bavio nekim sportom, pljujes po coveku…Treba da te je sramota…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter