3
Košarka

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Bobinator je najbolji, bez Partizanovih igrača u idealnoj petorci lige!

Objavljeno: 05.06.15 u 13:06

Sinoćnim utakmicama 14. kola Superlige Srbije završena je regularna sezona i pre nego što se već sutra nastavi takmičenje plej-ofom, proglašeni su najbolji u dosadašnjem toku nacionalnog šampionata.

Centar Crvene Zvezde Boban Marjanović, proglašen je za najkorisnijeg igrača ligaškog dela. On je imao indeks 354, a među najboljih pet još se nalaze: Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Jovan Novak i Milan Mačvan. Idealnu petorku ligaškog dela čine: Marjanović, Jokić, Novak, Dženkins i Davidovac.

Najkorisniji igrač poslednjeg kola je centar novosadske Vojvodine Ljubomir Čampara. On je u pobedi svoje ekipe nad Megom postigao 28 poena i zabeležio sedam skokova. Uz njega, svoje mesto u idealnoj petorci kola našli su: Marko Ljubičić (Metalac), Marko Gudurić (FMP), Aleksandar Pavlović (Partizan), Milan Mačvan (Partizan).

U plej-of su se plasirala četiri tima koja su prošle sezone predstavljala našu zemlju u ABA ligi. Polufinale plej-ofa počinje u subotu od 18 časova kada Crvena Zvezda dočekuje Megu, dok će Partizan i Metalac igrati u nedelju od 20 časova.

0
0

3 Komentara

  1. Ko jos cita sta coki bolesnik servira u novine :D.Samo pokazuje koliko je pajac bolesni izgoreo od muke 🙂 A tek ce izgoreti i TACKA ce biti stavljena na njegov mali klubic .)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter