0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KK PARTIZAN POZIVA: Grobari, svi na druženje sa kapitenom!

Objavljeno: 05.06.15 u 13:53

Nakon što su organizovani razni donatorski događaji i utakmica ‘Grobari za nas’, pa i druženje navijača Partizana sa dvojicom Saša – košarkašem Pavlovićem i fudbalerom Ilićem, crno-beli simpatizeri imaće priliku da se druže i sa kapitenom košarkaškog kluba, Draganom Milosavljevićem.

Dragan Milosavljević vas poziva na druženje ispred shopa Partizan basketball u hali Pionir, u petak od 18 časova. Kapiten crno-belih potpisivaće autogram kartu, koja je posebno urađena za ovu priliku.
Borben, uporan i veoma ozbiljan na parketu. Vođa.

Dođite da upoznate Gagija van košarkaškog terena. Vidimo se sutra! – stoji na zvaničnom sajtu košarkaškog kluba Partizan.

To će biti druga akcija ovog tipa, nakon što su se pre nekoliko nedelja sa navijačima družili košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović i kapiten fudbalskog tima Saša Ilić. Sve u svrhu da se navijači i igrači približe, poboljšaju hemiju između sebe i pomognu akciju spasavanja KK Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter