0
Košarka

IDE U ŠPANIJU I PRE PLANIRANOG: Kome je to još zapao za oko Vesterman?

Objavljeno: 05.06.15 u 16:51

Francuski plejmejker Leo Vesterman je prošlog leta potpisao ugovor sa Barselonom. Iz beogradskog Partizana se preselio u rodnu zemlju, u kojoj ove sezone igra za Limož. Ali bi već od jeseni mogao u Španiju…

Vesterman je zapao za oko treneru Gran Kanarije Aitou Garsiji Renesesu, bar tako piše ‘Đigantes’, a prenosi MocartSport. Leo ove sezone na terenu provodi prosečno 20 minuta, ubaci po 5,4 poena uz 2,1 skok, dok je veći deo prošle proveo van parketa, oporavljajući se od povrede ukršenih ligamenata.

U Limožu ima siolidnu sezonu, nalazi se na korak do plasmana u polufinale plej-ofa. Njegov tim vodi sa 2:0 u seriji protiv Nantea, a Leo je baš protiv njih imao najbolji potez na meču, koji je oduševio jednog njegovog bivšeg saigrača.

Budući da Leo, poput Lovernja, izuzetno ceni i poštuje Vujoševića, Partizan i Grobare, na neki način će već ispratiti završnicu Superlige Srbije. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter