0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DOLAZI NA FINALE: Grobari, Lovernj ima važno pitanje za vas (FOTO)

Objavljeno: 01.06.15 u 15:12

Bivši košarkaš Partizana Žofri Lovernj ni po odlasku iz Beograda ne može da prestane da razmišlja o crno-belima.

Iako ga očekuju pripreme sa reprezentacijom Francuske za predstojeći Eurobasket krilni centar Denvera želi da deo odmora provede u Beogradu odnosno cilj mu je da prisustvuje finalnim mečevima Košarkaške lige Srbije.

Pomoć navijača zatražio je putem svog Tviter naloga pošto nije uspeo da pronađe teremine finalnih mečeva, a pored toga Lovernja zanima po kom sistemu se igra finale u kome će najverovatnije igrati njegov Partizan protiv najvećeg rivala Crvene zvezde

Ukoliko koristite Tviter pomozite čoveku. Mi ćemo vam otkriti datume, polufinalni mečevi su na programu 6, 8. i 11. juna za jedan par odnonso 7, 9. i 12. juna za drugi par. Ukoliko ni u jednom od polufinala ne bude „majstorice“ onda će finale početi već 12. juna i igraće se po sistemu 1-1-1-1-1 odnosno ukoliko bude drugi u ligi Partizan će biti domaćin 15. i eventualno 21. juna. Ako se desi da u polufinalu bude tri meča u bilo kom paru finale bi počelo 15. juna, a crno-beli bi bili domaćini 18. i 23.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter