6
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAJAVA RASTANKA SA ZVEZDOM? Markus Vilijams sam sebe ‘stavio u izlog’ (FOTO)

Objavljeno: 31.05.15 u 18:07

Zvezdin Amerikanac u Crvenoj zvezdi pokazao je sav svoj kvalitet koji ga, po poznatom internet sajtu ‘Eurohoops’, stavlja na šesto mesto slobodnih igrača u konkurenciji američkih košarkaša.

Osvajanjem titule šampiona Srbije Markus Vilijams bi sa Crvenom zvezdom zaokružio sezonu iz snova. Svojim dobrim igrama Amerikanac je kupio srca crveno-belih navijača, ali i verovatno novu šansu za unosan ugovor u nekoj od najboljih evropskih košarkaških liga.

Magazin ‘Eurohoops’ ga je u izboru deset američkih igrača koji će ovog leta postati slobodni agenti, svrstao na visoko šesto mesto. I samom Markusu se to, izgleda, dopalo, te je to podelio na svom tviter profilu.

– On je još jednom dokazao da je pravi lider i uprkos tome što nije bilo puno glasina, očekuje se da se stvari zagreju iz jednog prostog razloga. On je klasičan vođa na parketu i plejmejker najvišeg nivoa kakvog je teško naći u Evropi. U teoriji njegov izbor da potpiše sa Crvenom zvezdom bio je korak unazad, ali na kraju se pokazalo da je bio prilično koristan za obe strane – piše na ovom poznatom košarkaškom sajtu.

Recimo i to da je na prvom mestu ove liste Tejlor Ročesti, plejmejker Nižnji Novgoroda, drugi je Derik Braun iz Lokomotive Moskve, a na trećoj poziciji svrstan je Brajan Danston iz vicešampiona Evrope, Olimpijakosa-

0
0

6 Komentara

  1. JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA ZVEZDA CRVENA. Gledaj ti CRObare svoja posla ne sekiraj se ti ko za koga navija, mene ne brine što to nije partizan nego Crnokosa ali ne ona nego iz Sijerinske banjeje…

    0
    0
    Odgovori
    • Najbolje bi bilo da i ti ostaneš Lazi Lazareviću,jer ti nigde bolje neće bit! NIGDE!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter