0
Košarka

NEVOLJE ZA GOLDEN STEJT: Klej Tompson neizvestan za finale zbog potresa mozga (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.15 u 11:22

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa našli su se u velikom problemu pred start finalne serije NBA lige sa Klivlend Kvalirsima.

Naime, trener „Ratnika„, Stiv Ker, nije siguran da li će moći da računa na usluge Kleja Tompsona, sjajnog Ol-star beka ekipe iz zaliva San Franciska.

Fantastični šuter za tri poena zaradio je teži oblik potresa mozga u petom meču finalne serije sa Hjuston Roketsima.

Iako su prvi izveštaji posle utakmice ukazivali da će Tompson biti spreman za finalnu seriju i da nije došlo do ozbiljnije povrede, dva dana nakon toga mišljenje lekarskog tima je promenjeno.

 (youtube: The Showstopper)

 Naime, Klej Tompson, koji je u ovom plej-ofu prosečno beležio po 19,7 poena uz 3,7 skokova i 2,9 asistencija, dobio je težak udarac kolenom u glavu nakon svoje finte šuta u navedenom susretu s Roketsima.

 Odmah nakon meča, kako je potvrdio njegov otac, Tompson nije bio u stanju čak ni da upravlja sopstvenim autmobilom jer je tokom puta kući povraćao.

 

– Nakon meča bio sam prinuđen da mog Kleja vozim do stana. Bilo mu je muka, povraćao je uz put – kazao je Majkl Tompson, otac sjajnog košarkaša. 

Danas uprava Golden Stejta je zvanično objavila da je Tompson pod znakom pitanja i da se neće vraćati na teren dok simptomi potresa mozga ne budu potpuno isčezli. 

Nema sumnje da će odsustvo drugog najboljeg strelac škoditi ekipi Stiva Kera u susretu sa Lebronom Džejmsom i kompanijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter