1
Košarka

LOŠE VESTI: Nedović povređen, pod znakom pitanja za Eurobasket? (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.15 u 22:26

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović doživeo je povredu levog stopala na drugom meču četvrtfinala plej-ofa španskog prvenstva u kom njegova Valensija poražena od Bilbaa.

Bivši bek Crvene zvezde povredu skočnog zgloba je doživeo sredinom druge četvrtine, kada je u jednom kontranapadu stao na nogu Danilu Anđušiću posle čega je praktično izveden sa terena i više se nije vraćao u igru.


(Izvor: YouTube/ACB)

Prema prvim informacijama radi se o težoj distorziji skočnog zgloba, a koliko dugo će Nedović biti van terena biće poznato tek nakon detaljnih pregleda i snimanja.

Podsećamo da je Nedović i prošlog leta propustio pripreme i samo Svetsko prvenstvo zbog povrede, a nama ostaje da se nadamo se da mu se nešto slično neće desiti i sada. S obzirom da je okupljanje reprezentacije sredinom jula, a da oporavak od ovakve povrede traje najduže mesec dana, to je sasvim dovoljno vremena da se Nedović oporavi pa verujemo da će ipak ostati na spisku selektora Đorđevića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter