7
Košarka

FOTO: STARSPORT

PUNIH DŽEPOVA U JURIŠ NA TITULU: Košarkašima Crvene zvezde izmirena sva dugovanja!

Objavljeno: 28.05.15 u 14:36

 U ponedeljak se tokom dana pojavila informacija da se košarkašima Crvene zvezde duguje po nekoliko plata, a takođe i stručnom štabu na čelu sa Dejanom Radonjićem. Tri dana kasnije njima su isplaćene sve zaostale zarade.

 Odmah u ponedeljak na konferenciji za novinare posle duela u Pančevu protiv Tamiša trener Zvezde Dejan Radonjić odbio je da odgovori na pitanje novinara HotSporta da prokomentariše natpise u medijima povodom tih dugovanja. Ipak, tri dana kasnije rukovodstvo crveno-belih hitro je reagovalo i izmirilo sve obaveze prema svojim zaposlenima.

Kako ‘Blic’ saznaje, košarkašima Crvene zvezde više se ne duguje nijedna plata. Crveno-beli su u sredu, pored pobede nad Konstantinom (104:68), čime su zadržali maksimalan učinak posle 11 kola domaće Superlige, uspeli da napune i novčanike. Puleni Dejana Radonjića su dobili sve plate koje su kasnile i više nema dugovanja prema igračima prvaka ABA lige.

Košarkaši Zvezde tako mirne glave i fokusirani samo na teren mogu da uđu u finiš sezone, u kojoj su pored regionalne lige osvojili i Kup Radivoja Koraća.

0
0

7 Komentara

    • То ви гробари најбоље знате.И ове сезоне вам та држава што је пљујете дала милион евра.Ваљда за стипендије.

      0
      0
      Odgovori
    • Dobro je da smo izmirili dugovanja prema igracima,svaka cast upravi koja uz velike poteskoce i manjak novca uspeva da funkcionise dobro.Svaka cast Cokiju koji ne jauce kao neki a dovode nba i evroligaska pojacanja za velike pare!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter