0
Košarka

Foto: KSS

KRAĆI SPISAK: Maljkovićeva otpisala četiri igračice

Objavljeno: 27.05.15 u 17:38

Selektor srpskih košarkašica, Marina Maljković, skratila je spisak igračica za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Rumuniji.

Pred početak poslednje faze priprema Maljkovićeva je obelodanila da više ne računa na Biljaniu Stjepanović, Jovanu Vukoje, Aleksandru Stanaćev i Jefimiju Karakašević.

Ulazimo u završni deo priprema, gde se određene stvari kristalizuju i gde ćemo se maksimalno posvetiti detaljima taktičke prirode. Biljani, Jovani, Aleksandri i Jefimiji se zahvaljujem na dosadašnjem radu. One su svojim profesionalizmom i vedrih duhom mnogo doprinele od početka priprema da ova reprezentacija dobro živi i sprema se za najveća iskušenja –  istakla je selektorka.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije posle Zlatibora, Liona i Vršca pripreme za EP nastavlja u Beogradu, u dvorani Vizura.

Vredno rade Milica i Ana Dabović, Tamara Radočaj, Dajana Butulija, Sanja Mandić, Saša Čađo, Aleksandra Crvendakić, Nevena Jovanović, Sonja Petrović, Kristina Topuzović, Danijel Pejdž, Sara Krnjić, Tijana Ajduković i Jelena Maksimović, a ekipi će se uskoro priključiti i Jelena Milovanović koja se trenutno nalazi u Sjedinjenim Državama na WNBA kampu.

devojke će u petak i nedelju od 20 sati u dvorani Šumice odigrati dvomeč protiv selekcije Kine, pete reprezentacije na svetu. to je prilika da ih Beograđani vide na delu i pruže podršku našem timu. 

Evrobasket će biti održan u Mađarskoj i Rumuniju od 11. do 28. juna. Srbija će da se takmiči u grupi C sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter