0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS: Partizan sa pola gasa pregazio Metalac, dabl-dabl Milutinova

Objavljeno: 27.05.15 u 19:53

Partizan je sa pola gasa savladao Metalac u Valjevu – 80:62 (24:10, 22:13, 17:23, 17:16) u 11. kolu Superlige Srbije.

Iako se očekivao dosta veći otpor Metalca, to se nije desilo. Sa dosta respekta su ušli u meč protiv Saleta Pavlovića, velike želje tog kluba (a zna se kakav je bio njegov odgovor na to) i kompanije.

Domaćin je pružio jednu od naslabijih partija ove sezone, a crno-beli meč prelomili praktično još u prvoj deonici. Već tada su imali dvocigrenu prednost, koju su održavali i uvećavali do kraja meča. 

Sigurno su stigli do 10. pobede u ovom takmičenju, predvođeni Mihajlom Andrićem koji je ubacio 14 poena, Milutinovim koji je ponovo imao dabl-dabl učinak, 11 poena uz 14 skokova, Murić je imao 12, Milosavljević 10. Svi igrači su ulazili u igru, a u listu strelaca nije se upisao samo Đumić. Mačvan je sakupio 9 poena, Milutinović 7, Tepić 6, Pavlović 4, 3 Dalo, a po 2 Marinković i Glišić. 

Sa druge strane, u Metalcu, bolji od ostalih bio je Ljubić sa 10 poena i jedini dvocifreni. Kutlešić je dodao 9, kao i Jeremić, a Majstorović 7.

U narednom kolu, koje je na programu od 29. do 31. maja, Partiizan za tri dana dočekuje Vojvodinu, a Metalac dan kasnije gostuje Tamišu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter