0
Košarka

FOTO: anadoluefessk.org

TURSKA: Krstićev i Ivkovićev Efes u polufinalu, sledi okršaj Srba ispod koša!

Objavljeno: 26.05.15 u 23:48

Košarkaši Efesa obezbedili su plasman u polufinale plej-ofa turskog šampionata, pošto su u majstorici bili bolji od Turk Telekoma rezultatom 93:75 i tako slavili sa ukupnih 2:1 u seriji.

Tim Dušana Ivkovića za koji nastupa doskorašnji kapiten srpske reprezentacije i Partizana Nenad Krstić veoma dobro je otvorio meč. Posle uvodnih 10 minuta igre tim iz Istanbula imao je plus 12, a do kraja prvog poluvremena već je bilo 53:36.

Razlika je u nastavku utakmice samo rasla, a u nekoliko navrata Efes je imao i 20 poena prednosti. Najefikasniji pojedinac na ovom meču bio je Čedi Osman sa rekordnih 20 poena, dok je Nenad Krstić dodao 11 poena, koliko i Dario Šarić. Kod Turk Telekoma najviše je ubacio Džoš Karter – 14 poena.

U polufinalu plej ofa turskog šampionata Anadolu Efes će se sastati sa ekipom Trabzona koju je do ovog dela takmičenja dobrim igrama odveo još jedan nekadašnji košarkaš Partizana, Novica Veličković. Polufinalna serija startuje 29. maja, a prednost domaćeg terena imaće Efes.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter