2
Košarka

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE TRENERA: Vujošević ponovo ‘opleo’ po sudijama, Radonjić iznenađen ovakvom pobedom

Objavljeno: 17.05.15 u 23:55

Treneri naša dva najbolja tima posle meča su bili u različitim raspoloženjima, razumljivo, zbog krajnjeg ishoda osmog derbija u sezoni.

Navikli smo da na konferencijama posle mečeva Partizana pratimo dugačke govore Duška Vujoševića, ali posle utakmice sa Crvenom zvezdom u sedmom kolu Superlige nije bilo tako. Vujošević je u nikad kraćem izlaganju čestitao Zvezdi na pobedi, ali i optužio sudije za pristrasnost.

– Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Osnovni uzrok našeg poraza je loš procenat šuta za dva poena, dakle iz reketa. Moram da kažem da je bilo nepotrebne pristrasnosti sudije Glišića kada je u pitanju kontakt na Milutinovu, koji nije odigrao dobru utakmicu. Ali, u nekim važnim momentima kontakti nad njim nisu svirani i to je bilo potpuno nepotrebno, jer je Zvezda bila bolja i bez te pomoći bi dobila utakmicu – izjavio je posle meča Duško Vujošević.

Njegov kolega sa klupe Crvene zvezde Dejan Radonjić imao je mnogo više razloga za zadovoljstvo, a njegove reči bile su da su crveno-beli pobedili na atipičan način.

– Hvala navijačima na podršci. Uspeli smo da ispunimo cilj – da dobijemo Partizan. Dobro smo ušli u meč uz problem sa kontrolom skoka, pravili smo razliku, Partizan je odličnim šutem za tri poena držao razliku pod kontrolom i prišao nam u trećoj četvrtini. Boljom kontrolom skoka i boljim napadom smo uspeli da dođemo do pobede, možda atipično za nas – sa velikim brojem poena, čak 92 smo postigli, iako najbolji igrači na papiru nisu bili na nivou kao do sada. Upravo je i to nešto sa čim sam posebno zadovoljan – bile su reči Dejana Radonjića.

Ovde pogledajte interesantnu fotogaleriju sa ove utakmice.

0
0

2 Komentara

  1. Nije mi jasan ovaj covek,svaki put mu je neko drugi kriv.Zvezda je ovaj mec dobila posteno,rutinski,partitan nije imao sanse i to njega boli.Ne zna sportiski da podnese poraz!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas me cudi ds mu sudije nevaljaju,a Svoje stare sudije i drugare ne spominje,Jovcica i Vojnovica.
    Seljaku grobarski pogledaj malo kakve licne sviraju Bobiju
    Kme..kme….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter