1
Evroliga

Foto: KK Crvena zvezda

F-8 EVROLIGE: Zvezdina deca demolirala Sparse sa 48 poena razlike!

Objavljeno: 15.05.15 u 17:08

Juniori Crvene zvezde Telekom upisali su i drugi trijumf na Fajnal-ejtu Evrolige u Madridu. U drugom kolu crveno-beli su više nego ubedljivo savladali sarajevske Sparse rezultatom 95:47.

Izabranici trenera Slobodana Klipe odigrali su fantastičan meč, a kao plod izuzetno dominantne igre usledio je trijumf od čak 48 poena razlike. Crveno-beli su bili veoma čvrsti i agresivni u odbrani o čemu svedoči podatak da su ukrali čak 22 lopte. Iz takve defanzive proistekao je veliki broj lakih poena iz kontranapada, pa je prednost rasla iz minuta u minut.

Košarkaši Crvene zvezde nisu dozvolili da im se ponove greške iz prvog meča sa Unikahom iz Malage, kada je protivnik uspeo da i pored zaostatka od 30 poena uhvati priključak i meč uvede u neizvesnu završnicu. Ovog puta crveno-beli su držali koncentraciju na najvišem nivou do poslednjeg zvuka sirene i apsolutno zasluženo su došli na korak od plasmana u finale.

U trećem kolu protivnik Zvezdinih juniora je ekipa Žalgirisa, a taj meč na programu je u subotu takođe od 13 sati.

Crvena zvezda Telekom – Spars Sarajevo  95:47

( 23:18, 25:9, 25:10, 22:10 )

Crvena zvezda Telekom : Ćorović, Kapetanović 3, Aranitović 16 (8 ul), Stojanović 18  (6 ul, 6 sk, 6 as), Radanov 2 (5 as),Kenić 8 (6 sk), Drljača, Miladinović 14, Popović 7 (6 sk), Simanić 11, Rakićević 9, Radović 7.

SparsSarajevo:  Čampara, Arslanagić 2, Atić 17 (7 sk), Durak 3, Durmo 9, Gegić, Penjava, Manjfagić 11, Bajo, Jahić, Ahmedić 5, Pirić.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Samo napred ponosu Srbije. This is Sparta ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter